Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Livrare-Vindere Miere Apicultori direct în străinătate?!

Mesajde davcosti » 20 Iul 2013, 20:16

:arrow: Am numărat 29 Asociații Apicole în România în afara de A.C.A. Curiozitatea mea dacă tot se asociază Apicultorii într-o asociație, știu că unii vor
sări în sus.-Vă Rog! Nici o ASOCIAȚIE mai puternică, bineințeles contra cost comision să adune Mierea și s-o distribuie EI afară diect în străinatae și în loc
de 15 lei la kg.Miere să câstige și Apicultorii Asociatiei 25 lei.(Nu mă trimiteți la piață cu borcanul-mă refer en gros) Mă gândeam că tot se dau prețuri de Germania Franța,exemple, etc... și la noi care colectează Mierea ajung la un profit dublu doar prin distribuția ei afară. Eu cred că mai multe CHELTUIELI
are cel care o produce decât cel care o vinde. De aceea Apicultorii sunt reticienți când se formează o nouă Asociație-și întreaba: Dar ce face în plus față
de ACA? Nimic și apare Neîncrederea și sunt județe puternice ca Argeșul... din ce știu eu, care nu au Asociație independentă în afară de filiala ACA
"Multe probleme ar dispărea din viata noastră,dacă am vorbi unii cu alții,nu unii despre alții!" Pe asta mizează toată lumea care vrea să ne țină SEPARAȚI..."Dezbină și Stăpânește!" Și până acum au reușit. Nu vreau palme,înjurii,ironii la acest post doar soluții concrete. Și cum aceste soluții
nu sunt în Românica-Scuze că am gândit cu glas tare!
Dacă între timp s-a înființat Asociție Apicolă în județul Argeș doresc și eu Adresa ...
(alta în afară de filiala ACA,din Pitești.) :!:
davcosti

Re: Livrare-Vindere Miere Apicultori direct în străinătate?!

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2013, 20:57

Colega, cu cele mai curate ganduri te
intreb: te simti bi-
ne? Nu de alta, dar deobicei scrii normal, cursiv si inteligibil, iar acum pari cam ciudat- ma refer en-detail- ca am vazut si la noi care nu colecteaza Mierea, mai putine bataie de cap
daca nu ii doare. Daca gasesc Adresa ti-o trimit! Scuze ca si eu am negandit tot cu glas tare. Si inca n-
a venit Toamna sa fie care face Tulburelul.

Te salut cu prietenie :idea:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 20 Iul 2013, 22:24

Am eu pbe cu calc sau nu mai vad bine sau s-a schimbat ceva cand postam ca-mi joaca ochii cand citesc
Si nu e de la zaibarel... ca nu consum
salve
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde alt stupar » 21 Iul 2013, 13:15

pixu` meu... discutii despre orice :lol:
alta tema care se repeta ciclic - Vindere Miere Direct "Afara"
Nostim e ca aia cu doua trei flacoane de vanzare mor de grija pretului pe care-l incaseaza aia de vand cu tonele.
Da` de venit cu ceva palpapil... pasi concreti... nu vine niciunul... toti viseaza sa se constituie, sa se infiinteze vro` asociatie, eventual vreun comitet ori poate ceva comitie ;) sa lucreze pentru ei... si mierea lui sa marga direct pe masa neamtului cu 10 euroi borcanu iar transportul sa-l plateasca UNICEF-ul... iar analize... ce analize :shock: ca doar mierea lui n-are egal in lume !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE