sări în sus.-Vă Rog! Nici o ASOCIAȚIE mai puternică, bineințeles contra cost comision să adune Mierea și s-o distribuie EI afară diect în străinatae și în loc
de 15 lei la kg.Miere să câstige și Apicultorii Asociatiei 25 lei.(Nu mă trimiteți la piață cu borcanul-mă refer en gros) Mă gândeam că tot se dau prețuri de Germania Franța,exemple, etc... și la noi care colectează Mierea ajung la un profit dublu doar prin distribuția ei afară. Eu cred că mai multe CHELTUIELI
are cel care o produce decât cel care o vinde. De aceea Apicultorii sunt reticienți când se formează o nouă Asociație-și întreaba: Dar ce face în plus față
de ACA? Nimic și apare Neîncrederea și sunt județe puternice ca Argeșul... din ce știu eu, care nu au Asociație independentă în afară de filiala ACA
"Multe probleme ar dispărea din viata noastră,dacă am vorbi unii cu alții,nu unii despre alții!" Pe asta mizează toată lumea care vrea să ne țină SEPARAȚI..."Dezbină și Stăpânește!" Și până acum au reușit. Nu vreau palme,înjurii,ironii la acest post doar soluții concrete. Și cum aceste soluții
nu sunt în Românica-Scuze că am gândit cu glas tare! Dacă între timp s-a înființat Asociție Apicolă în județul Argeș doresc și eu Adresa ...
(alta în afară de filiala ACA,din Pitești.)