Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Facelia!!! Adevar sau Minciuna ?

Mesajde center » 09 Aug 2014, 18:18

Aceasta planta numita facelia are capacitatea sa secrete nectar intre 600-1000 kg la hectar,insa trebuie sa tinem cont ca, acest nectar este produs pe toata perioada de inflorire a plantei de 30-50 de zile.in comparatie cu teiul si salcamul, aceasi cantitate de nectar este secretata in cateva zile 7-14.
center

Mesajde Closcutz » 09 Aug 2014, 18:51

Cam prea pretentioasa afirmatia dvs ca da nectar(sa nu zic miere) 600-1000kg in 50 de zile. In pofida celor afirmate nimeni n-a reusit sa fie macar in parte multumit de investitia in ha de facelia. Cam neplacuta realitatea in confruntare cu cifrele teoretice!
Closcutz

Mesajde center » 09 Aug 2014, 21:58

eu cultiv aceasta planta de 4 ani si pot sa spun ca nu am mancat niciodata miere de facelia,insa pot sa spun ca este foarte buna pentru un cules de intretinere ,in lipsa altui cules in natura si ajuta foarte mult ponta matcii.An de an am semanato in periada de 10-20 iulie pentru a avea un cules in luna septembrie,
octombrie
center

Mesajde alin75 » 09 Aug 2014, 23:03

center scrie:Aceasta planta numita facelia are capacitatea sa secrete nectar intre 600-1000 kg la hectar,insa trebuie sa tinem cont ca, acest nectar este produs pe toata perioada de inflorire a plantei de 30-50 de zile.in comparatie cu teiul si salcamul, aceasi cantitate de nectar este secretata in cateva zile 7-14.

center scrie:eu cultiv aceasta planta de 4 ani si pot sa spun ca nu am mancat niciodata miere de facelia,insa pot sa spun ca este foarte buna pentru un cules de intretinere ,in lipsa altui cules in natura si ajuta foarte mult ponta matcii.An de an am semanato in periada de 10-20 iulie pentru a avea un cules in luna septembrie,
octombrie

RECLAMA IEFTINA!!!

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde center » 10 Aug 2014, 00:59

nu vand samanta ca sa poti zice ca fac reclama. de fiecare data am cumparat de la alt furnizor cu gandul ca voi gusta si eu mierea minune .insanu a fost sa fie
center

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE