Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Informatii despre produsele de la targurile apicole

Mesajde yokoz777 » 27 Feb 2015, 21:17

Va salut cu repect. Rog sa ma ajutati cu o informatie,numar de telefon sau daca stiti ca vine la Braila, despre o cutie de imperechere pe care am vazut-o la targul apicol de la Slobozia dar nu am dispus de loc in masina si nu am putut cumpara. Daca cunoasteti persoana sau firma care comercializeaza aceasta cutie,sau imi puteti da ceva informatii va sunt recunoscator! Urmatorul targ apicol aproape de mine este la Braila,daca ar veni ar fi perfect..dar imi este sa nu bat drumul degeaba. Va multumesc.( Scuze ca am postat la sectiunea targuri,acolo m-am gandit ca e potrivit.de la ce este prescurtarea MP?sper ca aici sa fie ok)
Fişiere ataşate
Photo0006.jpg
Un electrician îşi găseşte băieţaşul bandajat la un deget.
- Ce ai păţit?
- Am prins o albină care avea un capăt neizolat.
yokoz777

Re: Informatii despre produsele de la targurile apicole

Mesajde Mircea_63 » 27 Feb 2015, 21:28

Yokoz, colegul care a inchis celalalt topic a explicat, dar poate n-a fost destul de clar. Discutiile pe teme de comert, chiar daca e vorba doar de o cerere de informatie comerciala, nu au ce cauta pe forum.

MP inseamna mesagerie privata, in stanga sus in paranteza scrie mesaje noi. Intrii acolo... colegul a fost dragut si nu a sters intrebarea ta, iar daca cineva stie si vrea sa te ajute, iti va trimite un mesaj privat.

Asadar inchid si acest topic, nu mai deschide inca unul. Daca te poate ajuta cineva, are mp-ul la indemana.
Succes!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE