Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Veninul de albine si hepatita!

Mesajde manu8388 » 16 Ian 2012, 17:47

salutare. dupa cum am mai scris aici pe forum sunt in curs de achizitionare de stupi , dar pana acum nu m-am interesat despre faptul ca eu am hepatita b cronica si veninul de albine nu face bine . sunt convins ca fiind incepator voi fi intepat destul de mult. intrebarea mea este daca mai este cineva pe forum care are hepatita b sau c si a fost intepat sau poate cunoaste pe cineva care poate sa dea mai multe detalii. multumesc anticipat celor care vor raspunde .
manu8388

Re: Veninul de albine si hepatita!

Mesajde andrei_calinescu » 16 Ian 2012, 18:25

Manule, nu stiu sa-ti raspund, insa vizitand pozele tale, mi s-a facut pofta de rosii numai vazandu-le.
Bravo, frumos de tot. Am vazut o ferma in Franta unde omul avea solarul deschis si pusese cativa stupi mici(nuclee de fecundare) ca sa polenizeze culturile.
Nu folosea alte prostii chimice.

Cele bune
andrei_calinescu

Mesajde manu8388 » 16 Ian 2012, 18:47

Da multumesc de apreciere!:) Anul asta va fi mai bun, am mai invatat ce sa fac pri n solar:) voi posta poze:)
manu8388

Mesajde pin » 16 Ian 2012, 21:25

Salut,

Eu nu cred ca albinele te inteapa mai des daca esti incepator. Doar tu esti mai speriat decat un avansat ca ar putea sa te intepe. Daca te protejezi nu te inteapa.
pin

Mesajde peterneamt » 16 Ian 2012, 21:48

La cei cu probleme hepatice imunitatea este scazuta ( secretia de anticorpi ) si sfatul meu este sa iti achizitionezi echipament de protectie cit mai bun , si sa ai in stupina claritin si floridan, caci paza buna trece primejdia rea. (Citeodata iti mai trebuie si pentru altii ).
De multe ori albinele mele m-au pus la respect si nu numai ca m-au scos din starea de lene profunda, dar m-au invatat si atletism (metrii garduri ). :lol:
Doamne ajuta miere multa .
peterneamt

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE