Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

miere bio pentru anglia?

Mesajde protteus » 05 Noi 2012, 01:44

Buna tuturor. Daca printre dumneavoastra sunt persoane care au exportat miere in Anglia va rog frumos sa ma contactati. Sunt in Anglia de 3 ani. Cu multi dintre dumneavoastra m-am mai intalnit pe forumuri de specialitate. In romania m-am ocupat si eu cu stuparitul.
protteus

Re: miere bio pentru anglia?

Mesajde balasbebe » 05 Noi 2012, 07:28

Eu ocazional am trimis cand aveam miere de salcam. In acest an nu, dar poate anul viitor sa reiau activitatea. O cumpara o cunostinta si o ducea. Este si normal ca eu nu am facut diferenta la pret. Cred ca acolo este foarte scumpa, si se merita trimisa de aici, cu toate taxele de transport posibile. La 4,5 euro cumparata de aici, mai mult de 2-3 euro nu cred ca se da pe kil, taxele de transport. La fel am dat miere si pentru Spania, sau Italia.
balasbebe

Re: miere bio pentru anglia?

Mesajde MyBees » 05 Noi 2012, 14:52

Eu trimit periodic in Londra, prin cineva care face transport Anglia-Romania. Ajunge la cineva din familie si de acolo intr-un cerc de cunostinte/consumatori care creste usor-usor...
Nu inteleg daca la aceasta te referi, sau la cantitati semnificative livrate insotite de acte, certificate, etc.

Detaliaza putin intrebarea ta, ce doresti de fapt sa afli?
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE