ro_geo scrie: Întrebarea este daca albinele care ies de acuma la cules rezista oare pana in martie ?
ro_geo scrie:Astazi eram acasa mă pregăteam sa fac un grătar când ma uit mai atent la ghioceii din gradina erau plini de albine cu polen pe picioruse. Deci da la vremea aceasta avem cules. Întrebarea este daca albinele care ies de acuma la cules rezista oare pana in martie ?
yulian scrie:ro_geo scrie: Întrebarea este daca albinele care ies de acuma la cules rezista oare pana in martie ?
Nici nu trebuie...la stupii buni deja sunt pe cel putin doua - trei fete puiet capacit de o palma buna si la cum se arata vremea, sanse mari sa se inlocuiasca albina de iarna pana la jumatatea lui martie...
teinegru64 scrie:yulian scrie:ro_geo scrie: Întrebarea este daca albinele care ies de acuma la cules rezista oare pana in martie ?
Nici nu trebuie...la stupii buni deja sunt pe cel putin doua - trei fete puiet capacit de o palma buna si la cum se arata vremea, sanse mari sa se inlocuiasca albina de iarna pana la jumatatea lui martie...
... La Vaslui nu am puiet decat intrun amarat de MEA facut prin august...care a iernat fara capac si izolatie.Vantul bata'l vina.Instinct de supravietuire ...dar... pe alta locatie...salut Jony_it de la munte... am puiet pe cinci rame ...aproape blana.Nu iubesc puietul de ian-februar.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori