yulian scrie:MIHAI BALS scrie:inca unul fara stupi!
Sau familii...ia-o cum vrei tu...
pai...te iau cum esti.
un mare crescator de albine in devenire,nu?
yulian scrie:MIHAI BALS scrie:inca unul fara stupi!
Sau familii...ia-o cum vrei tu...
nae scrie:esti realizat din apicultura?
explica-mi cum, daca esti in stare.
Sunt REALIZAT ca om .
Iubesc apicultura ,pt mine este profitabila .
Pt cei care intreaba ce am, am respect pt valoare (treceti aici pe cine ''simtiti'' dv ) ; calpul-manelist confunda bunul simt cu slabiciunea si in mediocritatea lui valoarea e ''ha'' .
Am invatat de la VOI si mai am de invatat , sanatate dv si familiilor dv .
Din bun-simt , comoditate ,lehamite nu-l taxam pe garcea si acesta se insinueaza la pupitru punand intrebari ; intrebari de clasa a 2-a pe tonul profesorului docent = puroiul zilelor noastre /aiaie .
Scuze iubitorilor de albina .
Noapte buna .
MIHAI BALS scrie:pai...te iau cum esti.
un mare crescator de albine in devenire,nu?
nae scrie:Sunt REALIZAT ca om .
Pt cei care intreaba ce am, am respect pt valoare (treceti aici pe cine ''simtiti'' dv ) ; calpul-manelist confunda bunul simt cu slabiciunea si in mediocritatea lui valoarea e ''ha'' .
Din bun-simt , comoditate ,lehamite nu-l taxam pe garcea si acesta se insinueaza la pupitru punand intrebari ; intrebari de clasa a 2-a pe tonul profesorului docent = puroiul zilelor noastre /aiaie .
Noapte buna .
MIHAI BALS scrie:[quote="FLORINELU
ce aveti fratilor.... de toti va abtineti?
dati-va drumul.
vreti sa va imbolnaviti?
MIHAI BALS scrie:ma gandeam cum poate fi un mercedes tamponat de 3 dacii?
pur si simplu mintea mea refuza sa dea raspunsul!
Dragos2006 scrie:MIHAI BALS scrie:[quote="FLORINELU
ce aveti fratilor.... de toti va abtineti?
dati-va drumul.
vreti sa va imbolnaviti?
Frate eu m-am realizat din apicultura ! maine termin terasa pentru protocol de la stupina iar in curand gratarul si cuptorul . Daca nu crezi te astept pe 4 aprilie cand ”trantim” un porc la stupina si facem un chef cum numai noi stuparii stim sa facem . Apoi sa spui ca nu m-am realizat din apicultura !
petru71 scrie:nae scrie:Sunt REALIZAT ca om .
Noapte buna .
Nae, chiar nu stiu daca esti realizat, dar te asigur CA ESTI OM !!
Ce dracu' cauti tu in mocirla asta ???
Cu drag,
Pitar
P.S. D-le Bals, te rog cu tot respectul sa ignori umila mea interventie in topicul (extrem de inspirat ??) initiat de tine.
Sunt doar un prapadit fara albine. Habar n-am cum arata un stup.
Sunt doar un aspirant, insignifiant, nu contez...
Poti sa ma ignori ??
P.P.S. Aroganta extrema si dorinta de a epata cu orice pret nu pot fi puse sub saltea...au locul lor, pe forum...
Numai bine !
MIHAI BALS scrie:IA!
00 71!
mellis scrie:Dragilor, pai domnu' Mihai..
yulian scrie:mellis scrie:Dragilor, pai domnu' Mihai..
HA HA
FLORINELU scrie:pa eu i-am spus ca sant realizat din apicultura si ma lasat in pace,nici macar nu ma intrebat cati stupi am.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori