Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: De ce apicultura?

Mesajde CORNEL V. » 21 Iun 2011, 11:35

La inceput ca si hobby,neam din neamul meu nu a avut albine.

Si de ce nu sa imi iasa si un ban in plus ?
CORNEL V.

Mesajde victor s » 21 Iun 2011, 19:59

i-mi plac provocarile si mai ales trecerile de la agonie la extaz (nu si invers, cu toate ca in apicultura totul este posibil)...
ATENTIE !!! apicultura creeaza dependenta ! :lol:
victor s

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Iun 2011, 20:21

si la mine neam de neamul meu nu a avut albine .
creaza dependenta ? nici o problema !!! ba din contra !!!!!!
si ce m-a mai prins apicultura !!!!! si muierile mi-au placut mult !!!! si pescuitul mi-a placut mult !!!!!
dar parca nici o pasiune nu a fost atat de puternica asa ca apicultura !!!!!!!!!
m-am lasat de bautura si de femei si cica suma viciilor sau mai frumos a pasiunilor trebuie sa ramana constanta !!!!!
asa ca BINE AI VENIT APICULTURA SI DE LA MINE SA NU MAI PLECI CAT TRAIESC !!!!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Adi Hodis » 21 Iun 2011, 21:04

Pai ... ia sa vedem.
Simplu ... pt. ca eu comand, eu execut ... de-o fi bine ... de-o fi rau ... tot e numa´ al meu, nu impart cu nimeni.

PS
Mai nasol e cand e rau, ca nu se inghesuie nimeni la impartzeala. :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde aliuta2000 » 21 Iun 2011, 21:51

Adi Hodis scrie:Pai ... ia sa vedem.
Simplu ... pt. ca eu comand, eu execut ... de-o fi bine ... de-o fi rau ... tot e numa´ al meu, nu impart cu nimeni.

PS
Mai nasol e cand e rau, ca nu se inghesuie nimeni la impartzeala. :P

Bravo ... mare adevar ai grait ...
ASTA E LIBERTATEA!!!!!
A.D.
aliuta2000

Mesajde Adi Hodis » 21 Iun 2011, 22:33

Azi, pe la orele 17 " am facut o pauza la recoltat caturi cu miere ... si daca as fi fost la altul, de ex. un italian, nu cred ca aveam parte de minutele acelea de odihna care, of Doamne ce bine pica ... cand trebuie. ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde lexa » 24 Iun 2011, 19:48

De ce? Uneori lucrurile se intampla pur si simplu.
In cazul meu, apicultura s-a intamplat. nu am avut traditie in familie, nici macar nu am visat ca voi face asta dar pentru ca intotdeauna lucrul in echipa merge mai bine m-am gandit ca ar fi bine sa-mi ajut sotul la munca in stupina.
De aici pana la a ingriji de stupi in lipsa lui nu a fost decat un pas. Faptul ca are incredere ca ma pot descurca singura e
o chestie care imi da curaj sa continui chiar daca uneori mai dau si rateuri (nu prea -mi reusesc matcile sezonul asta :mrgreen: dar nu ma las).
Apicultura va fi pentru mine o ocupatie placuta pentru multa vreme de aici incolo daca Cel De Sus nu si-a facut alte planuri in ce ma priveste.
lexa

Mesajde traian » 26 Iun 2011, 21:49

albina e singurul angajat caruia nu trebuie sa-i faci program
traian

Mesajde dorindafi » 28 Iun 2011, 21:49

:mrgreen: decat sapa mai bine stupii ;)
dorindafi

Mesajde catalin.profiri » 02 Iul 2011, 01:28

cand m-am apucat de apicultura credeam ca e un domeniu in care se pot face bani cu investitii minime. de un an, investitiile cresc, bani... inca ii astept:).
ce ma incanta e ca imi place sa lucrez cu albinele, si pe viitor vreau sa ma dezvolt in asa fel incat sa imi pot sustine familia din asta.
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde mihaibob » 19 Aug 2011, 19:59

In familia mea nu a avut nimeni albine pana acum, sper sa nu fiu nici ultimul.. Eu am incercat detoate pana acum dar albinele mia pus cap ;)
Este ceva ce nu poti explica in cuvinte, senzatia cand stai si privesti fetele tale....SUPER :P :P Investitia deja nu mai conteaza
mihaibob

Mesajde Adi Hodis » 19 Aug 2011, 20:12

dorindafi scrie::mrgreen: decat sapa mai bine stupii ;)

Da, da´ o sapa e mai ieftina + ca are si incalzire-n coada ... trebuie sa mai faci pauze ca de nu´ are si dureri de shale ... :lol:
Are totusi un mic dezavantaj, iti da incalzire primavara in MAI inloc de iarna. :P
Adi Hodis

Mesajde ves.lucian.zabrani » 14 Oct 2011, 22:23

observati voi fratilor apicultori ca GREII de pe forum lipsesc ???
se aduna la mare sfat !!! mai aflam noi noutati dupa ce se incheie " conferinta " !!!
trebuie ca noi , incepatorii sa ne bucuram !!! instruirea incepatorilor este printre subictele principale ale discutiilor !!!
FITI SANATOSI !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde stelamaris12 » 15 Oct 2011, 07:19

De regula se vorbeste ..............si dupa aceea se infaptuieste,sa avem rabdare deci...............................
stelamaris12

Mesajde ves.lucian.zabrani » 15 Oct 2011, 19:51

ce pustiu mi se pare ca este pe forum !!! lipsesc o gramada !!! se sfatuiesc de mama focului !!! tare mi-ar fi placut sa fiu printre ei !!! poate cand mai crestem !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde victor s » 16 Oct 2011, 09:21

la prima postare am crezut ca este o gluma, dar acum observ si eu ca treaba este destul de serioasa...stii ceva mai mult decat spui,Lucian????
Sa fi intrat capeteniile in ''silenzio stampa'' ?
sper sa nu, ca altfel...intram si noi....! ;)
victor s

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE