Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cautatorii de chilipiruri

Mesajde Mircea_63 » 13 Noi 2012, 16:41

Mai Cristi, pe mine nu m-ai deranjat! Eu doar ti-am raspuns la intrebarea ta.

Asta-i piata libera. Stii bine ca si la voi la Curtici s-au facut averi cu gradina si solariile. Azi e mai greu, piata a scazut, vin multe importuri ieftine.

Comunistii calculau preturile in ore munca. Parea logic si cinstit. Azi e cerere si oferta. Si asta e logica si cinstita. Fiecare ne vedem de munca noastra si incercam sa supravietuim. Asta e!
Stii vorba aia: nu sunt vremurile sub om, ci omul e sub vremuri!

Daca postarea ta e sub impulsul de a fi cinstit, bravo tie si respect. In ce priveste preturile, naiba stie ce e cinstit si ce nu. Marfa ta si banii mei sau invers?
Sa fii sanatos si sper ca nu eu sunt cel care te-a suparat!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Donbazil » 13 Noi 2012, 20:17

Sal'tare!
Nu cred ca noi l-am suparat, desi dupa cum ni s-a adresat (total nepoliticos) - si cat de interesat a fost de raspunsurile noastre - ( tu "ai indrugat" ceva; la mine "si...nu mai stiu ce mai zici pe acolo", este avident ca omu' vrea sa se bage in seama, sa faca exact ce si-a propus: "asta incerc eu sa va transmit"...Adica sa zicem ca ideile lui sunt bune si are el dreptate.....Desi, sincer n-am prea deslusit din toata aceasta discutzie, care-i de fapt ideea?...
Nustiu cine-i si ce reprezinta in apicultura din Curtici - si nici nu ma intereseaza. Cunosc stupari adevarati de acolo, am colaborat cu Ghitza Ilies, iar pe forumuri nu i-am vazut "contributzia " asa ca zic "pas"....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :) :) :)
Donbazil

Mesajde cristi arad » 19 Noi 2012, 21:05

Donbazil scrie:Sal'tare!
Nu cred ca noi l-am suparat, desi dupa cum ni s-a adresat (total nepoliticos) - si cat de interesat a fost de raspunsurile noastre - ( tu "ai indrugat" ceva; la mine "si...nu mai stiu ce mai zici pe acolo", este avident ca omu' vrea sa se bage in seama, sa faca exact ce si-a propus: "asta incerc eu sa va transmit"...Adica sa zicem ca ideile lui sunt bune si are el dreptate.....Desi, sincer n-am prea deslusit din toata aceasta discutzie, care-i de fapt ideea?...
Nustiu cine-i si ce reprezinta in apicultura din Curtici - si nici nu ma intereseaza. Cunosc stupari adevarati de acolo, am colaborat cu Ghitza Ilies, iar pe forumuri nu i-am vazut "contributzia " asa ca zic "pas"....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :) :) :)

eu nu reprezint stuparitul din Curtici, eu fac pastoral, albinele mele nu sunt in Curtici si nu ma perind cu ele prin zona dacat uneori la rapita, eu sunt din Curtici si atat (cat despre politete i-a citeste tu inca odata primul mesaj pe care mi l-ai trimis sa vezi ce "politicos ai vorbit" - dar tu nu cred ca ai puterea sa ma superi , si daca eu am fost nepoliticos -determinat de abordarea ta - imi cer iertare), cat despre "care-i ideea" - mai citeste odata si inca odata doar doar vei intelege ca ideea vine in sprijinul stuparului si nu a pietarului; ma rog nu tuturor le este dat sa inteleaga... asadar inchei subiectul ca nu vreau sa "deranjez" . seara buna tuturor ;)
cristi arad

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE