Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Zone pictoresti si peisaje unice din pastoral....

Mesajde proapis13 » 27 Oct 2016, 17:31

Cristian IONITA scrie:@proapis & teinegru64 - unde-s stupii?

ca asa poze cu "peisaje" e plin netu'

Si care este ma rog problema ta...???...si unde scrie ca trebuie sa-ti arat stupii si locatia...??? :?
In topic,pe care il respect scrie despre ZONE PICTORESTI...v-am aratat o zona ...pictoreasca... :lol:
P.S. Zona de unde este facuta foto este cunoscuta pentru mana de pin...atunci cand permite vremea...anul asta a dat...
P.S. 2 Expresia...PICTORESC....NU exista in DEX.... :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Cristian IONITA » 27 Oct 2016, 17:39

:D gata dom'le .... ce sari asa ... nu scrie .... si nici nu cred ca este cazul sa scrie .... bunul simt mai complicat sa-l pui pe hartie

ptr tine (si altii istericii de teapa ta) eu propun sa vi se permita sa postati orice

E bine asa?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde proapis13 » 27 Oct 2016, 17:45

DE ce sa ceri altora CEVA ce tie iti lipseste cu desavarsire...nu inteleg...?!?!?! :roll:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 27 Oct 2016, 17:50

Ziceti merci ca ati primit o fotografie dintr-o locatie...pictoreasca,unde se poate ajunge relativ usor cu orice mijloc de transport,un peisaj mirific cu Hidrocentrala P.F. 1 si Dunarea,plus info ca in acea zona este plina de Pinus nigra care in anii buni,secreta mana... :!:
P.S. Cei ce doresc sa ajunga acolo le pot da datele,nu le asigur insa si locatie de pastoral... :lol:
proapis13

Mesajde Cristian IONITA » 27 Oct 2016, 17:53

ca asa-s eu pretentios .... e bine?

serios .... imi e sila de discutii stupide ... cu oameni obtuzi .... vrei sa intelegi .... minunat .... nu vrei ... sa fim sanatosi

o zi frumoasa

LE: merci .... ptr minunatat ta poza postata .... de mult timp nu am mai vazut o hidrocentrala printre pini, apreciem faptul ca ai avut grija sa nu prinzi in cadrul si gunoaiele de pe marginea asfaltului ... este de-a dreptul mirobolant
Cristian IONITA

Mesajde proapis13 » 27 Oct 2016, 18:02

Cristian IONITA scrie:ca asa-s eu pretentios .... e bine?

serios .... imi e sila de discutii stupide ... cu oameni obtuzi .... vrei sa intelegi .... minunat .... nu vrei ... sa fim sanatosi

o zi frumoasa

LE: merci .... ptr minunatat ta poza postata .... de mult timp nu am mai vazut o hidrocentrala printre pini, apreciem faptul ca ai avut grija sa nu prinzi in cadrul si gunoaiele de pe marginea asfaltului ... este de-a dreptul mirobolant

Mi-e scarba sa raspund la postacii care scriu a aproasta doar-doar or sa fie bagati in seama ...
Trebuie sa fii cel putin limitat in gandire sa incerci sa fii prietenos...mai ales cu mine...prietenii stiu de ce...
P.S. Cuvintele care probabil or sa zgaraie auzul cuiva cand sunt rostite sunt Sinonimele celor cu care mi s-a raspuns... :mrgreen:
proapis13

Mesajde teinegru64 » 27 Oct 2016, 18:07

In locul batzului bagat printre gard....arunca o privire.Tot prin gard.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde kissi » 27 Oct 2016, 20:01

peterneamt scrie:Mi-e dor de Maramureş......
;)
dar şi de Oamenii locului.....
:D

Va astept la Maramu, nu ma tem de cine vine!
Fişiere ataşate
1.jpg
kissi

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2016, 10:10

teinegru64 scrie:

In locul batzului bagat printre gard....arunca o privire.Tot prin gard.

ai dreptate .... stupi pe prispa cabanutei .... cu adevarat pitoresc

deci doar colegul cel isteric a ramas in ofsaid

Multumesc pentru atentionare
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2016, 10:13

proapis13 scrie:
Cristian IONITA scrie:ca asa-s eu pretentios .... e bine?

o zi frumoasa

Mi-e scarba sa raspund la postacii care scriu a aproasta doar-doar or sa fie bagati in seama ...
Trebuie sa fii cel putin limitat in gandire sa incerci sa fii prietenos...mai ales cu mine...prietenii stiu de ce...
P.S. Cuvintele care probabil or sa zgaraie auzul cuiva cand sunt rostite sunt Sinonimele celor cu care mi s-a raspuns... :mrgreen:

dragul meu .... eu nu "incerc" sa fiu in nici un fel cu nimeni .... cu atat mai mult cu tine ... dar asta nu rezolva cu nimic faptul ca tu esti pe dinafara subiectului si mai ales ai izbucniri isterice atunci cand esti atentionat.

Acum ca a trecut ceva timp ... poate totusi reusesti sa-ti recapeti ratiunea si sa accepti ca ai exagerat .... atat cu postarea cat mai ales cu "istericalele" demne de o femeie in lipsa si nu de un om cu minime pretentii de decenta.
Cristian IONITA

Mesajde mellis » 28 Oct 2016, 10:41

Ati facut subiectul pitoresc..
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde proapis13 » 28 Oct 2016, 11:54

Cristian IONITA scrie:dragul meu .... eu nu "incerc" sa fiu in nici un fel cu nimeni .... cu atat mai mult cu tine ... dar asta nu rezolva cu nimic faptul ca tu esti pe dinafara subiectului si mai ales ai izbucniri isterice atunci cand esti atentionat.

Acum ca a trecut ceva timp ... poate totusi reusesti sa-ti recapeti ratiunea si sa accepti ca ai exagerat .... atat cu postarea cat mai ales cu "istericalele" demne de o femeie in lipsa si nu de un om cu minime pretentii de decenta.

Poate te gandeai la vreo prietena de-a ta cu par pe piept can ai folosit apelativul...dragul meu...
Sunt orientarile tale sexuale si nu ma bag...de gustibus...

In alta ordine de idei,esti off topic...colegul a scris destul de clar iar eu ti-am explcat ca acel cuvant nu exista in dex
Asa ca am pus o foto ...PICTORESCA dupa care am venit cu explicatiile...

CINE esti tu sa ma atentionezi sau mai degraba CE TE RECOMANDA...???
AI FOST CUMVA IN PASTORAL CU STUPII IN ALPI DE NE PRIVESTI ASA DE SUS...???
Vezi ca nu esti cocotat atat de sus decat la un singur capitol...
proapis13

Mesajde proapis13 » 28 Oct 2016, 11:56

mellis scrie:Ati facut subiectul pitoresc..
Sanatate.

PICTORESC....asta este subiectul topicului... :lol: :lol: :lol:
proapis13

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2016, 12:25

Bine dragule ... ai dreptate .... hai nu plange acum .... ma si mir ca am avut neobrazarea sa te contrazic .... hai fi baiat cuminte si nu da apa la soricei acum :D

PS: mie imi sunt oamenii (indiferent ca-s barbati sau femei) dragi indiferent de "compatibilitatea sexuala" .... inteleg ca ai o problema cu chestia asta .... dar nu-ti face griji .... "homofobia" este cercetata de multi ani .... si daca ai noroc poate se descopera si tratamentul inca din timpul vietii tale :D
Cristian IONITA

Mesajde cantemir » 28 Oct 2016, 14:44

proapis13 scrie:PICTORESC....asta este subiectul topicului... :lol: :lol: :lol:

Și totuși "picturesque" există! Un termen inventat, o licență artistică, ceva ce vrea să exprime ce dorește colegul!
Inițial am crezut si eu ca e o greșeală de tastare!
cantemir

Mesajde varza » 01 Noi 2016, 17:50

Acuma si daca o exista si daca l-am inventat acest cuvant mai conteaza :lol: ? Bine ca mi-a venit la momentul potrivit si acest cuvant :D . Oricum frumoase peisaje. Multumesc tuturor celor care au intervenit si celor care vor mai veni sa posteze pe aici. Salutari tuturor ;)
varza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE