azi tre sa ma gandesc daca mai pun caturi...sau deblochez cuiburi....
mie la un cat imi ies intre 22-26 kg.....si la cate caturi au fost anu asta ...nu le mai stiu numarul...
Balian scrie:Frumoasă construcție. Un corp 1/2 full are cca. 20kg miere. Eu mai mult de 10kg medie nu-mi place să las că va fi prea căpăcit. Urmăresc cu refractometrul. Când e potrivit iau magazia de sus și pun una goală peste gratie. De producție nu putem să avem critică. Mai mult de prețul de vânzare. Legile pieței libere vrei nu vrei acționează. Marfă multă, preț mic.
la ce miere va referiti cand spuneti ca nu e buna?...pentru iernare...Balian scrie:Și pentru mine era logic să storc fs, las ultima rundă și nu am de lucru absolut nimic cu ele. Am 3 corpuri pentru cuib, am suficient loc pentru puiet. Intră în iarnă ca trenul. Boierie.
E... nu chiar așa. Așa sunt pe muchia de cuțit. În ani mulți merge și vine un an când nu e potrivită acestă hrană pentru iernare. Acum m-am lămurit. Nu merită riscul. Extrag bine și dau F40. E de lucru, dar nu e risc. Așa am făcut de mai bine de 10 ani, dar m-am lenevit. Nu ține.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori