Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde Dragos2006 » 03 Feb 2014, 20:20

Măi omule trebuia sa citezi sursa ! oricum nu are rost nici prin citat sa aduci vorba despre un asemenea escroc. Aș vrea sa vad si eu o factura cu sicriul sau trimis in Turcia .
Iti dau un sfat prietenesc : cănd unul manancă un rahat tu să nu sari sa mănanci doi.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde CATALIN » 03 Feb 2014, 21:37

Aș vrea sa vad si eu o factura cu sicriul sau trimis in Turcia .

....... :roll: acum inteleg de ce ziceai ca apiardealu e un forum asaaa mai libertin...
esti tare rautacios.... ;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde ionsut » 04 Feb 2014, 00:24

lucky5strike scrie:Care va pricepeti la youtube?

Este adevarat ca proprietarul canalului poate sterge comentariile care nu "bat" cu propriul mesaj?

:roll:

Nu ma pricep la youtube, dar a pus cineva o "tampenie" a profului unde am vazut ca a primit comentariile pe care le merita.
ionsut

Mesajde lucky5strike » 04 Feb 2014, 00:35

A, asta cu stupi sub placi de azbest... ideea in sine e scandaloasa, dar faptul ca exista comentariile inseamna totusi ca Ursu nu e chiar atat de marsav. :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Dragos2006 » 04 Feb 2014, 00:48

Acest film nu este pe contul lui on+line . Un baiat destept a facut un cont de youtube unde postează panaramele on+line si orice poate comenta liber.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Florin Dobre » 04 Feb 2014, 00:49

lucky5strike scrie:A, asta cu stupi sub placi de azbest... ideea in sine e scandaloasa, dar faptul ca exista comentariile inseamna totusi ca Ursu nu e chiar atat de marsav. :roll:

Clipul cu comentarii nu-i sub tutela lui. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde lucky5strike » 04 Feb 2014, 00:54

Ei, :evil: !!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cristi x » 04 Feb 2014, 10:04

tataia este chiar simpatic. mai fratilor, eu stiam ca apicultorii au simtul umorului. el glumeste, dar glumeste in lumea lui. voi sunteti orbi? este un exemplu clar de extraterestru naufragiat pe pamant. acum 2 ani m-a sunat un altul de la rm valcea care dorea sa-mi vanda patentul serei care producea legume bio in mijlocul iernii si puteam sa scot si ceva miere.
ciudatii astia sunt simpatici pana te calca pe bataturi vreun birocrat cu niste impozite calculate dupa youtube.
eu pot sa-i ajut cu idei pentru noi brevete:
- lingurita cu pipeta pt scos miere;
- stupul tip "container maritim" 500 in 1 (tovarasu profesor poate refaceti dv "calculelele" ca eu sunt varza la volumele nucleilor);
- microscopul pt numarat larvele de pe rama claditoare ursu (pt fazanii care i-au cumparat stupii);
- rasa de albine "ursu" care transforma zapada in polen, eventual miere (asta sigur o sa o cumpere dragnea pt comandamentele de iarna).
daca aveti idei nu va sfiiti. mos martin are nevoie de idei.
cristi x

Mesajde lucky5strike » 04 Feb 2014, 11:43

Tocmai ca e simpatic, si privitorul uita sa gandeasca critic. De aia a prostit pe atatia... :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde yulian » 04 Feb 2014, 11:49

-stupul tip "container maritim" 500 in 1 :lol: :lol: . Asta da...parca am si vazut un container "plutind" in imensitatea padurii!
- rasa de albine "ursu" care transforma zapada in polen -> aici nu are nevoie ca la el "turtita" ascunsa sub bio-inventia doua folii suprapuse exista inca din noiembrie. :shock:
yulian

Mesajde cobi » 20 Feb 2014, 15:00

cobi

Mesajde mibu » 20 Feb 2014, 15:21

De ce oare, o fi spus romînul că = VULPEA ZICE CĂ STRUGURII-S ACRI PENTRU CĂ N-AJUGE LA EI = ????
Sau =CÎINII LATRA ,URSUL TRECE= ?????
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde costi_vic_ro » 20 Feb 2014, 20:01

Fratilor,asta-i Hitlerul apiculturii la ce putere de convingere are.Aviz saracilor someri :NU CUMPARATI "sifonere" daca aveti deja in casa si nu luati banii de la banca sau camatari cu speranta ca ii ve-ti achita in urmatorul an : NU SE POATE.DONEZ VIDEO MANUAL DE APICULTURA pardon manual de sifoner 13 in 1)
costi_vic_ro

Mesajde Bambucha » 20 Feb 2014, 21:26

mibu scrie:De ce oare, o fi spus romînul că = VULPEA ZICE CĂ STRUGURII-S ACRI PENTRU CĂ N-AJUGE LA EI = ????
Sau =CÎINII LATRA ,URSUL TRECE= ?????

Problema in esenta nu e ca ar pune unu sau altu' pliscul la acei "struguri". Acest tip de "razuieste 2 si castiga 3" face in general rau per ansamblul ramurii, deoarece contopistii alesi de noi n-au nici un interes sa descopere realitatea, ci pur si simplu asimileaza toate balivernele de pe ici pe colo, ori din indiferenta ori din prostie ori mai stiu eu ce conjunctura. Rezultatul....? Fiecare il va afla de la primarie, fisc, etc :idea: Va convine?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde perma » 21 Feb 2014, 22:42

Eu, ca incepator, prima oara cand am cautat albine pe net am dat de prof Ursu. Si, dupa, de abatele Warre. Amandoi mi-au inspirat dragoste fata de fiintele astea prin ceea ce transmiteau. Prof. Ursu pare acum ca e intr-o cursa pentru profit, a uitat probabil pentru ce a plecat la drum, si-a transformat o pasiune intr-o aventura mercantila. Sunt curios pretul ala de 1000 RON din ce e format. Stupul plus o familie? Stupul + doua sau trei familii? Daca estup plus o familie, e japca pe fata, daca e plus doua e un pret bun, iar daca e plus 3 o sa dea faliment :). Sunt curios iar, cum vede domnia sa inmultirea pe care o explica in planul de afaceri. Pacat ca nu intra aici sa discutam, ar fi o discutie instructiva pentru foarte multa lume. Dar stiti cum spun evreii: nu munci prea mult, n-o sa ai timp sa faci bani! El nu vorbeste prea mult, ca n-are timp sa faca bani.
Azi esti bine-sanatos si maine te lauda popa'n curte!
Omu' ie inainte de toate!
perma

Mesajde Adi Hodis » 21 Feb 2014, 23:03

perma scrie:...
Pacat ca nu intra aici sa discutam, ar fi o discutie instructiva pentru foarte multa lume.
...

Mda, numai asa i-am putea demonstra punct cu punct toate cate abereaza pe unde ... apuca.
Si sint multe aberatii !.

Nu imi dau seama ce vedeti ca instructiv in cele ce iese din mintea aceea ahtiata dupa bani.
Oare nu ati vazut cam ce si cum cu apicultura pina acum ?... din proprie experienta, evident.
La ce bun alte ... instruiri ?. :?

Omul vrea bani, si nu putini.
E atit de hotarit, incat ar vrea sa vanda la mii de incepatori, chiar si daca nu au bani ... are statul.
Asta e, ce sa-i faci daca nu a avut priza faza cu stupul care da mia de euro, a scornit alta gaselnita acum.

Daca in mintea lui functioneaza treaba cu mia de euro ... de ce naiba mai umbla cu pacaliciu pe ici pe colo ? ... logic ar fi sa produca mii de euro cu stupii aia prin pastorale, da ?.
Dar stie el ca totul era o mare gogoasha. :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE