cuc scrie:va intreb in sensul de a cumpara. anul 2012 care mai este pretul corect la o fam de albine, sau un roi pe rame
cuc scrie:ok, am inteles prea bine, dar el sa exprimat gresit, a zis: orice om sanatos la cap nu da o fam cu mai putin de 400ron, iar eu am zis ca este unul nesanatos la cap si da cu mai putin... nu vad problema?
popik50 scrie:Eu cred ca o familie trebuie data la pretul corect si sa nu se profite de faptul ca acum se cauta familiile de albine. Poate peste 2- 3 nu se vor mai cauta asa familiile de albine si atunci te vei bucura de clientii fideli pe care ii ai si care au inteles ca nu ai profitat de ei in anii trecuti. Asa ca Biblia spune : '' ca cine da cu mana larga nu saraceste ''...
Dupa mine pretul corect este intre 300 si 400 ron/ fam.la sfarsitul lui martie.
cuc scrie:am gasit unul nesanatos la cap care vinde fam cu 300 ron ,iti vine sa crezi. ce treaba ai tu cu omul daca el vrea sa dea o fam si cu 100 ron, sau vrei tu sa inpui un pret pe piata???????????????
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori