Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

stupari din neamt

Mesajde vasea57 » 19 Noi 2011, 14:04

am facut acest topic desi probabil a sa fiu urecheat de voi si pe merit dar am sa o fac
toti stupari din neamt care ar accepta vizite si sunt dispusi sa impartaseasca din experienta lor sa si puna o adresa fie si un id de mess pt a putea ajuta un incepator ca mine sau poate sunt si alti ca mine .deci doritori de inpartasit din expierenta lor sa fie aici toti si nu doar din neamt si din inprejurimi adica eu personal as fi dispus sa fac un 100 150 km pt ceva munca intro stupina
greu e doamne la-n ceput da razbat eu pan 'laurma
vasea57

Re: stupari din neamt

Mesajde genutzu » 19 Noi 2011, 20:29

mai vasalie iaca io-s din Tg Neamt. Am stupina in Topolita.Ma gasesti la Colegiul Ion Creanga, sus in deal. Intrebi si tu de Apetrei Gheorghe si o sa te indrume vreo unul!
genutzu

Mesajde Adrian Galofteanu » 20 Noi 2011, 12:15

Daca raza ta "de actiune" este de 100 Km ma incadrez si eu. Gasesti datele mele pe aici, in rest ......esti bine venit!
"Stăpânirea tehnicii de creştere a mătcilor este tot atât de importantă pentru biologul institutului de cercetări ca şi pentru amator şi pentru crescătorul profesionist"

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde vasea57 » 20 Noi 2011, 14:40

mai vasalie iaca io-s din Tg Neamt. Am stupina in Topolita.Ma gasesti la Colegiul Ion Creanga, sus in deal. Intrebi si tu de Apetrei Gheorghe si o sa te indrume vreo unul!
am onoarea domn profesor
multumesc de invitatie am sa vin sa stiti
mi at fost profesor de biologie promotia 2003 sotia dumneavoastra mi a fost dirigint va salut cu respect rusu vasile
greu e doamne la-n ceput da razbat eu pan 'laurma
vasea57

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE