Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cum testez daca suntem alergici la intepatura de albine!

Mesajde manu8388 » 13 Ian 2012, 00:08

salutare, sunt in curs de a achizitiona 4 stupi si as dori sa rog cunoscatorii cum pot testa daca eu , sotia sau fiica mea suntem alergici!
de cel putin 10 ani sigur nu am fost intepat de albina , dar imi aduc aminte ca am luat ace destule cand eram copil.
eu si cu sotia sa zicem ca putem sa luam 2 albine sa ne intepe sa vedem cum reactionam , dar cum pot sa fac treaba asta pentru fiica mea de 2 anishori.
si ce medicamente ar trebui sa avem la indemana in cazul in care suntem vreunu din noi alergici.
manu8388

Re: Cum testez daca suntem alergici la intepatura de albine!

Mesajde paul » 13 Ian 2012, 00:17

Asa am facut si eu ! Nu se va intampla ... nimic !
Cu fetita ... zic sa mai aveti rabdare ! O puteti feri ...
Am permanent ...Claritine ! Am luat de vreo 2 ori la inceput ... Dupa ... nu a mai fost nevoie !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bee Happy » 13 Ian 2012, 00:29

Mergeti cu fetita si sotia la medicul alergolog, de la dv. din oras. Se face un test simplu, si va spune gradul alergiei. Totusi testul nu este sigur 100%. Pentru ca fiecare organism reactioneaza diferit. Mai mult de atat simptomele alergice devin mai puternice sau mai slabe la aceiasi persoana. In functie de mai multi factori.
La orice farmacie, farmacistul va da antihistaminicele care considera el (ea) ca sunt potrivite pentru intepatura albinelor. Eu iau claritin. Cateodata mai iau si salvarea :mrgreen:
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde adriann » 13 Ian 2012, 02:26

claritin la indemana si fenistil gel (pt. locul intepaturii)
sau alte medicamente.... oricum aia mica poate sa invete ca nu are ca cauta la albine.... trebuie vazut in prima faza sa nu fie alergica....intepatura de albina facuta de un Dr. si observata (in caz de complicatii sa se poata lua masuri)
Io sunt destul de alergic la intepaturi.... la 5-6 imi e destul de rau.....la una in gat chiar f. rau in 2 min(a bagat acu direct in vena cred)...perfuzie cu ceva la insitentele unei asistente (intepat accidental in spital) - revenit in 1 h complet.
adriann

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE