Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ca sa intri la sponsorizare 2014

Mesajde ovidiu_78 » 22 Mar 2013, 23:43

lucky5strike scrie:Sensibil subiect, "Manji de succes", sezonul 3, ... 8-)

PS: totusi, subiectul il trec la incepatori.

auzi nea jane??? :lol: :lol:

asa e entuziasmul asta de incepatori,dar...sunt realist,incet cu pasi mici dar siguri
vorba lui nea jan,semneaza ovidiu viitorul incepator,caci peste 5 ani voi fi un bun incepator :lol: :lol:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Re: ca sa intri la sponsorizare 2014

Mesajde Ioan Guist » 23 Mar 2013, 00:25

janese scrie:am doi baieti....unu de opt ani si unu de cinci luni!...care aveti stupi multi si fete ma?????ca pupe am vazut ca le-a maritat si l-am scapat pasta!!!
!

Tot mai bine e sa vorbesti cu soacra !! Tu esti cu Vaca rau.
Ai baiat de 8.Eu am fata de 7 :roll:

Dar chestiunile astea nu o sa le discut cu tine ca... nu le duci....e grele.
Daca o fi sa fie asa, o sa ai si tu ...in sfarsit ...o stupina. :lol:

Am vorbit cu baiatul ala.Cunoastinta noastra comuna.Ala din Cisnadie ce lucra si la dumneata.
Ei bine ...zice ca esti om fain si d e...viata si...dintr-o bucata.Nu am inteles.Am crezut ca s-o aintalnit cu soacra :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR