Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Lada noua

Mesajde imih » 04 Oct 2013, 09:55

Buna ziua,
am si eu o intrebare. Vine iarna ( in unele zone a si venit) si zilele astea ma pu sa restrang cuibul. Am doua lezi mai vechi cu doua familii tinere nu foarte puternice dar sunt bune . Intrebarea mea este este ok sa schimb lazile vechi care sunt degradate si cu pereti subtiri din pal cu doua lazi noi ? Afecteaza in vre-un fel familia? Mentionez ca zilele acestea am vopsit lazile noi cu vopsea pe baza de apa.
Multumesc anticipat!
imih

Re: Lada noua

Mesajde paul » 04 Oct 2013, 10:10

Dac vremea permite(temperaturi 14-15 C) nu-i nici o problema ! Numai sa pui noile lazi pe locul celor vechi ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Re: Lada noua

Mesajde imih » 04 Oct 2013, 10:12

Mersi mult de tot. Or sa vine zilele astea si 14 -15 grade si voi face lucrarile de toamna cu putina intarziere.
imih

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR