vslsilviu scrie:cand o sa fie inflorit salcamul, intr-o dimineata frumoasa, cand iti bei cafeaua, sa iti iei un scaun si aseaza-te in mijlocul lor; gandeste-te la anul trecut, la iarna asta, la ce ai vrea sa schimbi in viitor
Frumos!
vslsilviu scrie:cand o sa fie inflorit salcamul, intr-o dimineata frumoasa, cand iti bei cafeaua, sa iti iei un scaun si aseaza-te in mijlocul lor; gandeste-te la anul trecut, la iarna asta, la ce ai vrea sa schimbi in viitor
proapis13 scrie:Cataline,ce-avem noi aicea![]()
Si ce masuri de combatere trebuie luate??
Este cazul sa tratezi si daca da cu ce si impotriva cui??
salve
CATALIN scrie: PARE A FI BRAULA

CATALIN scrie:proapis13 scrie:Cataline,ce-avem noi aicea![]()
Si ce masuri de combatere trebuie luate??
Este cazul sa tratezi si daca da cu ce si impotriva cui??
salve
PAI ASTA PARE A FI BRAULA
AU EFECT BENZILE DE MAVRILON MERCE SI CEVA VARACHT
CATALIN scrie:rog pe toti cei care au participat pana acum la concurul meu sa raspun da
MyBees scrie:CATALIN scrie:rog pe toti cei care au participat pana acum la concurul meu sa raspun da
Hai mai Catalin... Notele se dau de profesor, nu de colegii de banca. Uneori nici notele profesorului nu conteaza, ci cele pe care ti le dai singur. Important este sa vrei sa inveti si asta e clar in cazul tau. De stiut suficient nu o sa stim niciodata, tot timpul vom avea de invatat. Fiecare petrecem mai mult sau mai putin timp aici pe forum, in detrimentul timpului oferit familiei sau dezvoltarii noastre in alte planuri.
Important este ce facem cu acest timp si eu pot doar sa te felicit ca il folosesti pentru a dezlega tainele apiculturii.
Notele... stai ca vine sezonul activ si vezi atunci ce note meriti
gigibecalul scrie:Catalin, raspunzi tu, sau ne lasi si pe noi...ca nu vreau sa iti iau cireasa de pe tort...
gigibecalul scrie:Diferenta intre nosemoza si o diaree se face destul de greu...doar prin disectie: albina cu diaree are intestinele de culoare galben sau maro, la cea cu nosemoza, intestinele sunt de culoare alba.
Ca si tratament : Protofil, Fumidil, sau ceai din plante (coada soricelului, cimbru,usturoi), la care adaugi tratamentul drastic de igienizare...am scris mai sus...
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori