Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: am facut bine siropul ?

Mesajde proapis13 » 05 Sep 2011, 10:18

N-am auzit inca de metoda janesse a aparut ceva nou si noi nu shtim? :?
salve :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde horia_ch » 05 Sep 2011, 10:25

La metoda asta ai nevoie de o soacra ca a lui (scuze, n-o cunosc, decat din citite). De unde sa mai facem rost fiecare de cate una? :lol: :lol: :lol:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde liviu1965 » 05 Sep 2011, 11:05

Bogdan.ag scrie:Liviu , suntem aici pentru a ne ajuta si a impartasi idei , eu cel putin pentru acest e lucruri m-am inscris pe forum .
Sincer , daca ma pui acum sa mai gasesc pagina unde este reteta nu mai reusesc :lol: , insa atunci cand am vazut-o am salvat-o intr-un fisier text .
Eu nu fac hraniri de completare pentru ca sunt rezerve de miere suficiente . Stimulez la 2 zile cu maxim 200-250ml sirop si protofil, iar rezultatele sunt excelente.
Multa sanatate si iernare usoara pentru albine !

Bogdane,

De acord cu prima fraza
Nu am incercat sa te contrez, ci sa-mi dau seama unde e greseala in logica ta. Vorba ta... sa ne ajutam unii pe altii.
Nu a fost cu rautate. Nu mi-ai raspuns in postare, daca am sau nu dreptate.Vorba ceea... am stat putin sa-mi bat capul....
liviu1965

Mesajde liviu1965 » 05 Sep 2011, 11:08

Adi Hodis scrie:
liviu1965 scrie:Uite , am mai gasit si niste comentarii la reteta:

In momentul in care incepe sa se umfle precum laptele se pune
sarea de lamaie simpla sau diluata dupa metoda Hodis ...
...

Sigur ??? ... metoda Hodis ?. :roll: :)

Adi,

Ceea ce am postat au fost niste salvari facute de pe forumul vechi, de demult.... fara autori....
Am un fisier unde salvez informatiile. Sunt ptr.mine dar si ptr.altii care au niste probleme....
liviu1965

Mesajde liviu1965 » 05 Sep 2011, 11:41

Bogdane , am revazut postarea din nou...... sunt mai chisat,asta e.....
Se incepe cu .... 1litru de apa...... ( nu este specificat cat zahar ) si la un moment dat apar 10g sare de lamaie la 10kg de zahar......

Singura explicatie, cand ai copiat-o nu ai copiat si " ingredientele " : 1l apa + 5gr.sare de lamaie ( dizolvate in 100ml apa / reteta Adi Hodis - uite ca te-am trecut acum ) + 5kg.zahar

Chestia cu pungile, poate ne spune nea Gica cam care este termenul de garantie..... E perfect sa faci o singura data invertirea si sa o folosesti cand vrei....
Si daca e musai sa o vidam.
Gata , m-am linistit. Sper ca si tu.

O zi buna
liviu1965

Mesajde Bogdan.ag » 18 Sep 2011, 14:41

Ok Liviu ! Eu am fost putin mai ocupat in ultima perioada , nu am mai postat din lipsa de timp.
Este primul an in care am folosit reteta aceasta , deocamdata efectele exista(pozitive) .
Numai bine si iernare usoara pentru albinute !
Faptele noastre de azi vor avea ecou in viitor !
Bogdan.ag

Mesajde Adi Hodis » 18 Sep 2011, 14:51

liviu1965 scrie:
Adi Hodis scrie:
liviu1965 scrie:Uite , am mai gasit si niste comentarii la reteta:

In momentul in care incepe sa se umfle precum laptele se pune
sarea de lamaie simpla sau diluata dupa metoda Hodis ...
...

Sigur ??? ... metoda Hodis ?. :roll: :)

Adi,

Ceea ce am postat au fost niste salvari facute de pe forumul vechi, de demult.... fara autori....
Am un fisier unde salvez informatiile. Sunt ptr.mine dar si ptr.altii care au niste probleme....

ok Liviu, nu-i problema insa metoda in sine nu-mi apartine iar ce ai salvat, e metoda ... doar scrisa de mine.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR