Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Incepatorii intreaba

Mesajde lucky5strike » 18 Ian 2017, 00:15

Puffy scrie:Au mâncat tot

Mai da-le! :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mellis » 18 Ian 2017, 01:01

Mai copii,
Sa stiti ca nu este nostim, unii citesc pe aici si cred ce spuneti...p(r)ost(st)ati la bancul zilei...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 12:08

Acuma le pui deasupra armelor da mi frică cacade in cap la albine oare nu ma musca ?
Puffy

Mesajde joohny » 18 Ian 2017, 12:23

Nu musca ci te maninca cu tot neamul tau. Este specialitatea lor astfel de oameni.Problema este ca se poate intinde pina chiar la al-7- lea neam.Ai foarte mare grija.
joohny

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 13:11

Domnu jony ce să fac dacă nu stiu intreb am întrebat niste apicultor de la mine din sat cum sa fac unu a zis asa altul asa au întrebat ce stupi am sa le fac poze sa ma lase fara ei săi vanz pe nimica adica ca lea fi placut o pleasca de 80 de stupi dacă au văzut că nu si nu miau pus nus ce in drum sa nu mai pot intra in sat e corect bre domnule ?
Ultima oară modificat de Puffy pe 18 Ian 2017, 13:15, modificat 1 dată în total.
Puffy

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 13:13

Puffy scrie:Domnu jony ce să fac dacă nu stiu intreb am întrebat niste apicultor de la mine din sat cum sa fac unu a zis asa altul asa au întrebat ce stupi am sa le fac poze sa ma lase fara ei săi vanz pe nimica adica ca lea fi placut o pleasca de 80 de stupi dacă au văzut că nu si nu miau pus nus ce in drum sa nu mai pot intra in sat e corect bre domnule ?
Puffy

Mesajde proapis13 » 18 Ian 2017, 14:35

Puffy scrie:Domnu jony ce să fac dacă nu stiu intreb am întrebat niste apicultor de la mine din sat cum sa fac unu a zis asa altul asa au întrebat ce stupi am sa le fac poze sa ma lase fara ei săi vanz pe nimica adica ca lea fi placut o pleasca de 80 de stupi dacă au văzut că nu si nu miau pus nus ce in drum sa nu mai pot intra in sat e corect bre domnule ?

Vaca nucleara te papa daca era Modi activ.... :lol:
Modi,mai ai la vanzare virgule si cratime ???daca da,Puffy ar cumpara o galeata...
...da o galeata de miere ...pe una cu virgule...are de unde...
sa-i pui si ceva cratime bonus... ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 15:18

Ce mi trebuie cratime si virgule ca sa am jip si sa fiu barosan ce ma luati cu modi si cu vaca eletrică? :shock:
Puffy

Mesajde ovidiu8403 » 18 Ian 2017, 17:38

Puffy scrie:Ce mi trebuie cratime si virgule ca sa am jip si sa fiu barosan ce ma luati cu modi si cu vaca eletrică? :shock:

Eu cred ca esti trompeta lu Astaifoaiei ... sau sosia, sau clona, sau facatura, sau reflexia lui in oglinda, pune boss cu jip o poza cu stupina ta sa te vedem cat esti de barosan ! dar nu o lua de pe google ca te priiiind! ;)
Cu cat inveti mai mult cu atat iti dai seama ca sti mai putin...
ovidiu8403

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 18:00

Hai sa nu fim offtopic si sa imi spuneți si mie cum sa ma descurc albinele nu sint inca ale mele si nici jipul inca nu am facut succesiunea dupa bunicul
Puffy

Mesajde gica.mosu » 18 Ian 2017, 18:45

Puffy scrie:Hai sa nu fim offtopic si sa imi spuneți si mie cum sa ma descurc albinele nu sint inca ale mele si nici jipul inca nu am facut succesiunea dupa bunicul

... :lol: ....se simte miros de KLONAA( de laa o posta) si pa'icisa prin Onesti :shock: ..D-om Mitica saaau.... sa traiesti=traiti GHINII di ta't :P
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Arhivistu » 18 Ian 2017, 19:50

Puffy scrie:Hai sa nu fim offtopic si sa imi spuneți si mie cum sa ma descurc albinele nu sint inca ale mele si nici jipul inca nu am facut succesiunea dupa bunicul

Lasa albinele ca e iarna si nu zboara acum,ai grija de GIP,vezi daca are antigel :)
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde serban.valerian » 19 Ian 2017, 12:00

Ce ne mai place sa ne luom peste picior uni pe alti. Multi au refuzat sa mai scrie aici din aceasta cauza. Omul cere sfaturi, iar voi cata gramatica are.
serban.valerian

Mesajde mihaibursuc » 19 Ian 2017, 17:15

asa este multi au renuntat sa scie ori sa intrebe pe forum cate ceva din cauza profesorilor de romana sau a mistocarilor.Sunt unii pe aici care ciar nu stiu nimic de albine si nici la calculatoare nu se pricep si au tot dreptul sa intrebe chiar daca fac greseli.Sa iasa astia care scriu perfect si care s-au nascut invatati pimii si sa-i traga de urechi pe restu.Imi pare rau dar pe forum s-a format o gasca care raspunde numai in ... celor care intra prima data si intreaba cate ceva care pentru unu care stie este banal da pentru ei este marele necaz.
mihaibursuc

Mesajde Shrek » 19 Ian 2017, 17:49

mihaibursuc scrie:asa este multi au renuntat sa scie ori sa intrebe pe forum cate ceva din cauza profesorilor de romana sau a mistocarilor.Sunt unii pe aici care ciar nu stiu nimic de albine si nici la calculatoare nu se pricep si au tot dreptul sa intrebe chiar daca fac greseli.

Zău ? Ia fă o lista cu ăstia care au renuntat sa " scie" din cauza celor care "ciar" nu stiu nimic de albine! Esti neam cu ....regele manelelor?
Shrek

Mesajde FlorinPlopsoru » 19 Ian 2017, 17:56

Eu cred ca e caterinca treaba și omul se amuza pe seama noastră. E plin netul de cum sa dai la albine hrana suplimentară. Dacă spunea ca a turnat pe ele deasupra ramelor îl credeam mai mult decât treaba cu urdinișul.pe bune....cât te chinui sa torni zahăr pe urdinis?!
cine zice ca sta bine, sa ia aminte sa nu cada!!!
FlorinPlopsoru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR