Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: fetitele mele dragi

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Mai 2012, 17:40

si acuma o poza cu fetitele mele dragi !!! atatea cate am !!!
Fişiere ataşate
rsz_1dscn2863.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Mai 2012, 17:46

Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde adinel » 19 Mai 2012, 20:58

Luciane,pe mine nu ma cunosti dar eu te cunosc de pe forum,ti-am urmarit toti pasi in apicultura chear si pomicultura (UNDE ESTI PROFESOR).Cind am vazut ca ti-ai vindut toate albinele m-ai dezamagit un pic pt. ca ma gindeam ca pasionat fiind puteai sa opresti unul pentru sufletul tau,dar acum cind ti-am vazut ultimile postari nu m-am putut abtine sa-ti scriu si sa te felicit si sa-ti urez sa ai parte de cele mai frumoase pastorale.ADINEL-HATEG
adinel

Mesajde coacaza » 19 Mai 2012, 21:32

No, d-apai buna seara. Faine pozele. O intrebare:Observ ca aveti ceva trantori pe urdinis. Am observat si la mine in stup o gramada. Oare sa fie normal? Am distrus o parte din ei, nu stiu daca am procedat bine dar cand i-am vazut la mierea care si asa e cam putina si a fost si vremea cum a fost...si inca o chestie am observat foarte putine albine cu polen. :( . Asta a fost ieri si nu am avut aparatul la mine sa le fac o poza, sper ca data viitoare. O seara placuta!
coacaza

Mesajde ovidiu_78 » 19 Mai 2012, 21:50

"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Mai 2012, 21:52

eu trantorii nu-i omor niciodata !!! puietul capacit de trantor de pe rama claditoare faceau cunostinta cu gainile !!!
acuma astept un topitor solar si puietul capacit de trantor tot cu gainile se vor intalni , dupa ce se topeste ceara !!!
ce nu sunt sigur , este daca anul asta voi mai folosi sau nu rama claditoare !!!
tare ma tem ca anul asta nu !!! si poate nici in anii urmatori !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde rocco76 » 19 Mai 2012, 22:07

:lol: nene luciane ai grija sa nu imbolnavesti gainile cu ........varroa :lol: :lol: :lol:
rocco76

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Mai 2012, 22:14

nu cred sa tuseasca gainile !!! si daca varoa sunt , strang ei picioarele pe gat in jos sa nu le deranjeze pe gaini !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 20 Mai 2012, 17:20

http://www.youtube.com/watch?v=ZbBAlUnN ... re=related

inca o saltareata si cam gata cu muzica !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde scarlett80 » 21 Mai 2012, 11:28

Domnilor, nu va suparati ca intervin.
Am o intrebare : Ce rol au trantorii, in familia de albine, in afara de fecundarea matcii? (Tema pentru acasa ) Nu sunt stupar batran si cu mare experienta in teren , dar mi-a placut foarte mult sa citesc(La asta am experienta.).Un mic indiciu,cautati cartea abatelui Warre.Dupa aia va spun eu ca nu o sa mai omorati in veci trantorii.Adica albina nu stie cand sa-l lase si cand sa-l omoare prin infometare.
.De ce cand este frig afara trantorii stau pe ramele cu puiet si cand e cald stau afara sau in colturile stupului ?
scarlett80

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Mai 2012, 14:31

mai spune-ne si noua la cei ce nu stim !!! eu am citit parca cum ca ar participa si la ventilatie !!! asa o fi ???
ves.lucian.zabrani

Mesajde Adi Hodis » 21 Mai 2012, 17:45

ves.lucian.zabrani scrie:... eu am citit parca cum ca ar participa si la ventilatie !!! asa o fi ???

Nush' ce ai citit tu Lucian dar eu nu am vazut niciodata sa ventileze nici un trantor, nici la urdinish nici in stup cand este deschis ( pt. ca lucreaza Adi in el ... cica nush' ce cauta :P )
Oare degeaba are numele de ... trantor ?. :roll:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde augustin » 21 Mai 2012, 18:45

Adi Hodis scrie:
ves.lucian.zabrani scrie:... eu am citit parca cum ca ar participa si la ventilatie !!! asa o fi ???

Nush' ce ai citit tu Lucian dar eu nu am vazut niciodata sa ventileze nici un trantor, nici la urdinish nici in stup cand este deschis ( pt. ca lucreaza Adi in el ... cica nush' ce cauta :P )
Oare degeaba are numele de ... trantor ?. :roll:

Mai dau si ei din aripi...Prin simplul fapt ca se plimba prin stup, pot sa zic ca participa la incalzirea puietului...Mananca miere si pastura, deci asigura matcii spatiu de ouat...Sunt cei mai harnici, si nu-i apreciaza nimeni... :D :D :D
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde augustin » 21 Mai 2012, 18:46

PACAT CA NU BEAU BERE :lol:
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Mai 2012, 20:53

berea ca berea !!! stai sa vezi una cu vinul !!!
cica a mai fost un evreu care inainte de a muri i-a spus fiului sau ca vinul se face si din struguri !!!
Fişiere ataşate
rsz_2dscn2874.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde jenica67 » 21 Mai 2012, 21:54

Reclama nu are nimic cu vinul ! In afis scrie duar o informatie gen "Vin imediat", "Vin pe 24, pana atunci sunt in concediu" sau "Vin direct din vie", adica a fost la sapat via, si a venit direct la magazin(adica birtasul, vine direct din vie) !! :lol: :D :o
Pentru edificarea sensului, puneti intrebarea : cine ? ca sa aflati subiectul. :shock:
jenica67

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?