andrei_calinescu scrie:Gabita,
un sfat personal, benzile de mavrirol , indoaie-le peste ramele cu puiet numai.
Adica lasa-le sa "curga" intre ramele periferice care mai contin puiet.
E mai eficace asa.
janese scrie:ma...iar incepi cu <<sicrete>>....interesantule!!!
seaquest scrie:Salut Gaby,
Ai cumva la vanzare vre-o 2-3 puieti de par?parca imi ramasese in minte ca te ocupi si de altoit si/sau horticultura....?
O zi buna.
gica scrie:andrei_calinescu scrie:Gabita,
un sfat personal, benzile de mavrirol , indoaie-le peste ramele cu puiet numai.
Adica lasa-le sa "curga" intre ramele periferice care mai contin puiet.
E mai eficace asa.
Andrei acum te-am prins.Convinge-ma ca e mai eficace asa.
Eu pun benzile transversal pe rame si le mai fac apoi doua operatii la cate o saptamana.
Daca si eu am facut asa si apoi am renuntat crezi ca am gresit?
gica scrie:janese scrie:ma...iar incepi cu <<sicrete>>....interesantule!!!
Mai estem ceva "sicrete" ma isperentatorule.Crezi ca numa' tu ispentezi?
Uite dom-le cum ma supara cate unu, cand voiam sa dau ceva pe goarna apare si contrasu de Janese.Gata,nu mai zic nimic din cauza unui sovetic rau.![]()
![]()
gabi bee scrie:am apucat ieri sa aranjez definitiv de iernare jumatate din stupi , adica 6 roiuri ,iar restul au ramas pe saptamana viitoare . acum 5 zile mi-a eclozionat o matca dintr-o botca de schimbare linistita iar acum la control nu am gasit decat o matca in stup si am si oua de o zi , deci tot de la matca veche . roiul are 3 rame si le-am luat la rand de 2 ori si tot nu am dat de a doua matca . vremea s-a racit si s-a pus pe ploi dar albinele inca vin in nr mare cu polen . la mine continua sa fie inflorita urzica moarta , gardurarita si dovlecii cu cateva flori dar cred ca intr-o saptamana se vor duce toate daca se va mentine frigul . cam asta este pulsul pe la mine si abia astept sa aranjez toti stupii pt iarna si sa cada frunzele la pomi sa pot trece la o alta etapa draga mie si anume plantarea de pomi de toamna . pt anul asta am pregatiti 10 salcami , 4 tei , 1cires , 1gutui si vreo 30 de portaltoi ca sa-i altoiesc la primavara . vreau sa pun si 10 butasi de vita de vie altoita cu struguri de masa dar nu sunt inca hotarat ce soiuri sa aleg ! mai vedem , iar pana atunci sa ne bucuram de o toamna placuta !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori