FLORINELU scrie:Duma nu-ti fa probleme,si eu am luat destule intepaturi in ochi,urechi,nas si in alte parti sensibile,numai cine nu are albine nu a patit asa ceva,curiozitatea mea era sa te vad a doua zi dimineata cum arati,puteai sa faci si tu o poza a doua zi sa iti vedem si noi mutra![]()
.
alin75 scrie:Duma, ce material este in podisoare? Ceva de pe la tapiteriile auto (mie asa mi s-a parut).
duma scrie:Cipi scrie::lol: am ras cu lacrimi
Bine ca nu ti-a dat-o la nas, ca ar fi durut si mai tare
CIPI .......vezi tu diferenta ? ..... cati recunosc si nu ascund astfel de evenimente ? Anul asta am luat 8 o data sub masca ..... am suflat de mi sau albastrit ochii ...de nas si pleoape nici una ...dar in gat , buza de jos , ureche ...le-am incasat . Astept sa rad si eu la randul meu ....astept o fimare de la tine !!!!
duma scrie:alin75 scrie:Duma, ce material este in podisoare? Ceva de pe la tapiteriile auto (mie asa mi s-a parut).
Da asa este , ai vazut bine ....dar atentie sa nu bagi tapiterie de la Logan sau Fiat ..... numai de la Jaguar , Mercedes si Audi
mausica scrie:duma scrie:Cipi scrie::lol: am ras cu lacrimi
Bine ca nu ti-a dat-o la nas, ca ar fi durut si mai tare
CIPI .......vezi tu diferenta ? ..... cati recunosc si nu ascund astfel de evenimente ? Anul asta am luat 8 o data sub masca ..... am suflat de mi sau albastrit ochii ...de nas si pleoape nici una ...dar in gat , buza de jos , ureche ...le-am incasat . Astept sa rad si eu la randul meu ....astept o fimare de la tine !!!!
Nu cred ca Cipi a zis-o cu rautate......stai linistit ca nu exista unu sa nu si-o fi luat de sa vorbeasca singur....
Eu personal am incasat-o,in buza,ochi,arcada,ceafa,nas.....de imi venea sa ma lovesc de pamant(daca ma filmai in acel moment eram de pus la cascadorii rasului),dar toate isi au locul lor in arta stuparitului
Florin Dobre scrie:Ca te-o intepat nu-i bai.
Eu nu inteleg altceva...tot ziceai acolo ca FAC FAC...ce faceai mai exact?
ApiCosmin scrie:Duma cu permisiunea ta, dupa ce am vazut clipul tau am zis sa postez la tine pe pagina cum m'au pleznit pe mine in ochi in vara asta.
liviutzbogos scrie:Ce faci frate, iara vrei sa nu te recunoasca colegii la servici?Hai la mine sa te tratezi cu un borot palinca
Pe viitor, cand mai iernezi 2in1, cuibul sa fie pe mijloc, sa formeze un ghem comun. Pace frate.
Cand ne vedem la un pahar de vorba?
alin75 scrie:duma scrie:alin75 scrie:Duma, ce material este in podisoare? Ceva de pe la tapiteriile auto (mie asa mi s-a parut).
Da asa este , ai vazut bine ....dar atentie sa nu bagi tapiterie de la Logan sau Fiat ..... numai de la Jaguar , Mercedes si Audi
Acum pe bune ...... doar jaguar? Si buretenul nu mentine umezeala
duma scrie:Pace Frate ..... ma sa sti ca am auzit ca se pun pe mijloc ....dar lada e mai complicata un pic ...are urdinisele mai pe margine , daca ii puneam pe centru trebuia sa dau o gaura sa le fac urdinise . Cu placere ...abia astept ...ar trebuii sa ne vedem formatia complecta sa incheiem anul bine
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori