duma scrie:
Pentru acumularea mare de voturi ( multumesc Nea Gica Mosu ) uare primesc o diploma Marius Mada ? Nu de alta, dar ar fi fain agatata pe perete pe langa altele
da sigur ca da....primesti insa numai cand depasesti 1t de miere
duma scrie:
Pentru acumularea mare de voturi ( multumesc Nea Gica Mosu ) uare primesc o diploma Marius Mada ? Nu de alta, dar ar fi fain agatata pe perete pe langa altele
mausica scrie:duma scrie:
duma scrie:mausica scrie:duma scrie:
da abia astept ziua aia ...... voi bea apa din galeata de la fantana .....ups nu am scris bine .... voi bea sampanie din cupa primita .....offfff nici acum ...voi bea si eu un pahar cu picioarele intise pe masa si lasat usor pe spate . Dar toate astea se vor intampla cand voi avea albinele care sa imi culeaga mierea aia ....pana atunci cresc , ingrijesc ciorile mele care ma alearga peste garduri sau prin stupina cu acele pregarite sa ma penetreze ca si ozonul Domnului Andone .
mausica scrie:duma scrie:mausica scrie:duma scrie:
da abia astept ziua aia ...... voi bea apa din galeata de la fantana .....ups nu am scris bine .... voi bea sampanie din cupa primita .....offfff nici acum ...voi bea si eu un pahar cu picioarele intise pe masa si lasat usor pe spate . Dar toate astea se vor intampla cand voi avea albinele care sa imi culeaga mierea aia ....pana atunci cresc , ingrijesc ciorile mele care ma alearga peste garduri sau prin stupina cu acele pregarite sa ma penetreze ca si ozonul Domnului Andone .
Poate ar fi timpul sa iei masuri pt ,,ciorile,, tale
Adi Hodis scrie:Dap' vad ca ai tu ceva cu negrul ... fa cumva sa fie albe ... ciorile.
duma scrie:Adi Hodis scrie:Dap' vad ca ai tu ceva cu negrul ... fa cumva sa fie albe ... ciorile.
Sper Adi ca anul ce vine sa transform ciorile mele in porumbei albisi multi(e) si harnici(e) .
Augustin78 scrie:duma uite niste hranitoare de capacitate 5l
mellis scrie:Bravo, ai ajuns pe scena..de fapt erai acolo..
Avem așteptări mari...si știm ca o sa meargă bine..
PS: sotia te-a crezut..
mellis scrie:Asta trebuie filmata..si neapărat la centrifuga sa pui 3 rame pline in loc de 4....
Si sa vina si prietenele sa tina de centrifuga..era un film pe net asemănător...comic..
Sănătate..
duma scrie:Augustin78 scrie:duma uite niste hranitoare de capacitate 5l
Mama Augustin ...astea sunt ...de unde le iau .... se si potrivesc presupun la podisoarele mele sa intre pe gaura de hranitoare .
mausica scrie:duma scrie:Augustin78 scrie:duma uite niste hranitoare de capacitate 5l
Mama Augustin ...astea sunt ...de unde le iau .... se si potrivesc presupun la podisoarele mele sa intre pe gaura de hranitoare .
Scrie pe poza de unde sunt![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori