gica.mosu scrie:Mircea_63 ,amu di ci esti rautaciosAi vazut ari sa' Paul stupi
..Noroc mari de Ady stuparu(normal sunt din ac oras)
P.S-Fac schimb de teren...Banat VS Moldova=Te bagi
..CUUU.... zapada cu tot
alt stupar scrie:.....
Mircea_63 scrie:Pomii sunt scorburosi si ei si isi facusera Lupii Albinelor adapost in ei, dar in tot raul e si un bine. Stiu unde sa-i caut.
Mircea_63 scrie: Mi-am pus pentru cateva clipe intrebarea daca nu cumva e prea multa mancare. Rame centrale cu 3/4 miere? Cara polen si il acopera cu miere. Mai putin si va trebui sa introduc faguri.
Iarna asta nu a fost iarna. In privinta hranei, as putea incepe inca o data iernarea, fara griji. Cu ce mai aduc ele, in cateva zile -daca tine vremea tot asa- nu vor mai avea celule goale.
Mircea_63 scrie: V-as spune mai multe, dar va stiu eu.![]()
samuellazea scrie: Am incercat sa iau legatura si cu Mircea63 dar nu suna telefonul la el si nu stiu de ce. Chiar iti spun sincer ca am asa un gol in suflet ca nu am reusit nici macar sa strangem o mana cald. Si noi si cu restul.
Sambata am petrecut cu Liviu ceva timp si cu Duma pana au inchis targul pe noiSi tot nu am fi plecat
Toate cele bune,
Sami
Mircea_63 scrie:Cer scuze ca raspund pe pagina Lucianului...posibil sa fi avut apeluri pe care sa nu le fi auzit din cauza galagiei din locurile prin care am umblat. De la 12 pana aproape la 14 eram in cafeneaua din stanga intrarii, eram multi si incaperea avea o rezonanta puternica. Practic ne intelegeam greu din cauza galagiei. De telefon...ce sa mai zic. Imi pare rau.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori