Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Mircea_63

Mesajde gica.mosu » 11 Feb 2014, 22:18

Mircea_63 ,amu di ci esti rautacios :?: Ai vazut ari sa' Paul stupi :) ..Noroc mari de Ady stuparu(normal sunt din ac oras) :lol: P.S-Fac schimb de teren...Banat VS Moldova=Te bagi :?:..CUUU.... zapada cu tot :oops:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Mircea_63 » 11 Feb 2014, 22:29

Mosule, la schimburi nu ma bag, dar...da un semn daca treci prin zona.

Pomii aceia mai mari sunt: un par in stanga si un mar in dreapta. Un gutui tinerel intre ei. Trunchiul acela scorburos...asa l-am gasit, e uscat. Pomii sunt scorburosi si ei si isi facusera Lupii Albinelor adapost in ei, dar in tot raul e si un bine. Stiu unde sa-i caut.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde TDI » 11 Feb 2014, 22:30

gica.mosu scrie:Mircea_63 ,amu di ci esti rautacios :?: Ai vazut ari sa' Paul stupi :) ..Noroc mari de Ady stuparu(normal sunt din ac oras) :lol: P.S-Fac schimb de teren...Banat VS Moldova=Te bagi :?:..CUUU.... zapada cu tot :oops:

Domnule Mircea, acum poate nu va bagati, dar va promit eu ca toti apicultorii din Moldova se gandesc cum ar fi sa ierneze in Banat, Campiile de Vest sau ... Italia.
TDI

Mesajde balanescuadrian » 12 Feb 2014, 09:41

alt stupar scrie:.....

neata Adi,

la mine abea acum se topeste zapada....a fost mai cald dar nu chiar atat de cald ..polen inca nu aduce nimeni, poate doar eu de la targ !! :mrgreen:

la verificare de sambata inca mai aveam zapada bagata intre podisor si capac, iar apa inghetata in stup era la ea acasa .... :mrgreen:

la mine in nici un caz nu poate fi vorba de miere adusa la botul calului ci de miere cu apa .... :? ...dar ...desigur zona difera ...de aceea am si zis ca parca citesc din alta tara :mrgreen: ..nu mi-am putut imagina ca la voi ste atat de cald... :(
balanescuadrian

Mesajde Florin Dobre » 12 Feb 2014, 22:10

Mircea_63 scrie:Pomii sunt scorburosi si ei si isi facusera Lupii Albinelor adapost in ei, dar in tot raul e si un bine. Stiu unde sa-i caut.

Trimite si mie un cuib cu lupi. Lasa fratioare lupisorii in pace. Iti fac selectie...in masa. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde CATALIN » 12 Feb 2014, 22:25

Florine tu tii cu ursuu.....nea Mircea da perversa dupa targu ogna.. ;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Florin Dobre » 12 Feb 2014, 22:37

Cata, nu da el in fratioru' lui plapand. :lol:

p.s. Poate ne raporteaza ca-i spamuim pagina. :D

on topic...lupii e si ei oameni :(
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde CATALIN » 12 Feb 2014, 22:43

VB.ROMANEASCA mii si miiiii de intelesuri :lol:
rectific...Nea MIRCEA da perversa dupa targul ogna....da cu benzina..da nu lu" FLORIN ci LUPILOR
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Florin Dobre » 12 Feb 2014, 22:45

Ahaaa.... :lol:
Dupa mine, lupul albinelor este un rapitor magnific. :shock:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Donbazil » 12 Feb 2014, 22:46

Sal'tare!
Mai oameni buni!....
Ceva sminta e la mijloc :o ....
Azi am mers la Timisoara si atat la dus cat si la intors in fata casei unui domn.....Nu spui cine - da' persoana importanta- nu era masina bleu.....Gratiile la magazin puse si ....Multa liniste la prima casa din sat :? .....
Poate o fi fost omu' la pescuit pe valea Muresului sau da turte de mancare la albine tot prin zona aia!!!!...
Mai, si ce-as fi beut o bere.....Ca aveam sofer.... :lol:
N-o fost sa fie.....
Orice asemanare dau coincidenta cu persoane cunoscute si dragi noua este pur si simplu.....,indelung cautata! :twisted:
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde Florin Dobre » 12 Feb 2014, 22:49

O fi plecat in pastoral la ghiocei. :lol:
Ii secretos, nu spune locul. :(
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Mircea_63 » 13 Feb 2014, 12:56

Haidi bre, nu pot ascunde nimic de Donbazil. :D Frate cu Columbo...007. Sa traiesti!

M-am mutat la stupina si in afara de gospodarit pe langa casa...sunt stupar. Nici nu mai sunt banatean. :lol: Am trecut Muresul in Ardeal.

Albine? Din cinci stupi verificati, doar doi au puiet. Daca e vorba de larve tinere sau oua...nu mai stiu, ca nu vad chiar asa bine. V-as spune mai multe, dar va stiu eu. ;)
Mi-am pus pentru cateva clipe intrebarea daca nu cumva e prea multa mancare. Rame centrale cu 3/4 miere? Cara polen si il acopera cu miere. Mai putin si va trebui sa introduc faguri.

Iarna asta nu a fost iarna. In privinta hranei, as putea incepe inca o data iernarea, fara griji. Cu ce mai aduc ele, in cateva zile -daca tine vremea tot asa- nu vor mai avea celule goale.
Mircea_63

Mesajde paul » 13 Feb 2014, 13:33

Mircea_63 scrie: Mi-am pus pentru cateva clipe intrebarea daca nu cumva e prea multa mancare. Rame centrale cu 3/4 miere? Cara polen si il acopera cu miere. Mai putin si va trebui sa introduc faguri.

Iarna asta nu a fost iarna. In privinta hranei, as putea incepe inca o data iernarea, fara griji. Cu ce mai aduc ele, in cateva zile -daca tine vremea tot asa- nu vor mai avea celule goale.

Mirceo, iti recomand cu incredere metoda trioletului de Andrei Calinescu ! S-ar preta foarte bine la situatia ta ... mancare din belsug pe centrul ramelor, aport de polen din natura, vreme perfecta ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 13 Feb 2014, 13:38

Mircea_63 scrie: V-as spune mai multe, dar va stiu eu. ;)

Hai mai Mirceo, cum suntem noi ???
Baieti buni, degrab saritori ( cu gura) ... :P
Sau vrei sa ne rupi gura la salcam cand o sa ai 5 caturi de 3/4 puse pe fiecare stup ??? :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde samuellazea » 10 Mar 2014, 11:24

samuellazea scrie: Am incercat sa iau legatura si cu Mircea63 dar nu suna telefonul la el si nu stiu de ce. Chiar iti spun sincer ca am asa un gol in suflet ca nu am reusit nici macar sa strangem o mana cald. Si noi si cu restul.

Sambata am petrecut cu Liviu ceva timp si cu Duma pana au inchis targul pe noi :) Si tot nu am fi plecat :)

Toate cele bune,
Sami

Mircea_63 scrie:Cer scuze ca raspund pe pagina Lucianului...posibil sa fi avut apeluri pe care sa nu le fi auzit din cauza galagiei din locurile prin care am umblat. De la 12 pana aproape la 14 eram in cafeneaua din stanga intrarii, eram multi si incaperea avea o rezonanta puternica. Practic ne intelegeam greu din cauza galagiei. De telefon...ce sa mai zic. Imi pare rau.

Deci daca stiam. Doar m-am plimbat toata dupa amiaza pe acolo. Am fost chiar si duminica dar mai scurt si cu nevasta. Ma tot gandeam sa te sun sa vad daca nu cumva esti prin zona dar am zis sa nu te deranjez chiar duminica. Acum sa sti ca imi pare rau :(
samuellazea

Mesajde Mircea_63 » 27 Mai 2014, 23:58

Dupa rapita vine salcamul.

Salcam? Primul a trecut. N-am stors si am simtit asta din plin la incarcatul si descarcatul stupilor.
Al doilea salcam are flori abia imbobocite, dar si flori in puterea varstei.
Fişiere ataşate
Fotografie0676.jpg
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?