Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: victor s

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Ian 2012, 10:06

salut victor si La Multi Ani !!! am vazut si la altii rame scrise ca ale tale !!! la reformarea lor cum faci ??? trebuie atunci sa corectezi !!!
eu mi-am cumparat markere colorate si fac un punct la fiecare rama in acelasi loc !!!
ramele construite anul trecut le-am insemnat cu alb !!! desi am vazut la cineva marker alb , nu am reusit sa fac rost !!!
asa ca am folosit corector !!! din acela alb !!! si a iesit super !!!
daca folosim culorile cu care se marcheaza matcile eu zic ca sunt suficiente !!! nu cred ca tine cineva un fagure mai mult de 5 ani !!! urmatoarea insemnare - un alt punct peste cel anterior !!! simplu !!!
ce zici de varianta mea ???
inca ceva !!! am gasit la LIDL o cutie pentru birou cu 4 compartimente !!! printre agrafe de birou si ace cu gamalie colorata sunt si niste pioneze colorate !!! exact cele 5 culori de care vorbeam !!! face vreo 13 lei !!! daca erau numai pioneze colorate sigur luam cateva cutii si eram rezolvat !!!
te salut si Anul Nou Fericit !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde victor s » 02 Ian 2012, 10:14

LA MULTI ANI !
cu un cater se sterge atat de usor de zici ca n-a fost !
este buna si ideea ta decat ca mie nu mi-a venit mai devreme...si nici pe pagina ta nu am vazut, ca poate ma inspiram de-acolo.
unde mai pui ca pe unele le-am semnat si pe interiorul spetezei superioare, cu gandul ca daca vreodata (Doamne fereste) i-mi va fi furat vreun stup, poate voi gasi ceva urme ale hotului...dar ...poate nu va fi nevoie !
victor s

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Ian 2012, 10:18

ba sa stii ca pe paginile mele se vad cele facute cu corectorul !!! am si specificat acolo !!! numai ca asta avad o pensula mica la capat , semnul a iesit mai mare !!! nu stiu sa-ti spun numarul paginii , dar daca vrei sa cauti ... gasesti !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde alt stupar » 02 Ian 2012, 22:38

victor s scrie:stiu si eu Adi...? din lipsa de ocupatie.
ideea e ca aceste rame nu vor ramane pe dinafara, dimpotriva mai trebuie sa cumpar ceva rame pentru ca la ce vreau eu sa fac, nu-mi ajung...
dar si anul trecut am scris si nu m-ai criticat...e vreo problema ca am scris pe ele?

ei, am inteles (intuiam...) motivatia :D
numai ca: daca gandesti astfel... e scris 1012 deci in 2015 trag in marginea cuibului in vederea reformarii... nu tine ! Rame de aceiasi varsta dar intr-una apuca 20 generatii de puiet, intr-alta poate 5...una construita perfect, alta mai putin... si in 2 ani nu-s mai surori...
Ia in calcul si varianta lui Lucian. Ofera oarecare evidenta.
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde victor s » 03 Ian 2012, 15:05

asa e...am recunoscut ca e mai buna ideea lui Lucian...decat ca la momentul respectiv nu aveam cunostinta de ea.
sper ca de la anul sa o si aplic , sau... sa nu am timp sa mai aplic niciuna din variante :) ...cam asta a fost dorinta mea la schimbul dintre ani...!
victor s

Mesajde ves.lucian.zabrani » 03 Ian 2012, 18:44

VICTOREEEEEEEEEEEEEE nu am rezistat sa nu cumpar cutia despre care-ti vorbeam !!! o poti vedea pe pagina personala !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviu1965 » 06 Ian 2012, 19:25

Victore....iar ai schimbat avatarul....

Ma inebunesti.

Ai fost Victor.Dupa aia pinguin imperial.Deci, ai crescut.Acum....ditamai avionul?

Frate.....ai avut o perioada de sarbatori..... de la pinguin la avion....chiar ai umplut ghiozdanul asa de mult?

Apropo, unde dormi?
liviu1965

Mesajde victor s » 06 Ian 2012, 22:19

inca ma mai descurc cu dormitorul...va urma sufrageria si in ultima faza hangarul...!
in alta ordine de idei...
astazi, de fapt ieri, m-i s-a implinit o dorinta ce o am de cateva luni de zile bune... din lipsa de timp (datorii de servici) nu am reusit sa ma bucur cu adevarat de aceasta implinire dar sper ca saptamana viitoare sa am ce va arata.
toata lumea se intreaba care este stupul ideal...eu am gasit raspunsul...
i-mi pare rau ca nu am decat ceva foto facute cu telefonul si chiar nu se merita sa stric o asemena surpriza cu poze de o calitate mediocra.
luni vin si cu pozele...
victor s

Mesajde MyBees » 06 Ian 2012, 22:26

He, he...:) sa inteleg ca te-a vizitat curierul?

victor s scrie:toata lumea se intreaba care este stupul ideal...eu am gasit raspunsul...

o definitie ar putea fi: "cel care se lasa suficient de mult asteptat?" :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde victor s » 06 Ian 2012, 22:28

s-a auzit pana la Bucale?... :lol:
cred ca nu e nici o legatura intre timpul de asteptare si rezulatatul muncii unui om ce pune suflet, cu adevarat suflet in ceea ce face !
victor s

Mesajde MyBees » 09 Ian 2012, 22:19

Imagine

victor s scrie:si eu am, dar de anul acesta...ia sa vad , ghicesti care e de salcam?

aia din spate, care curge la robinet? :lol:

hai cu pozele alea...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde alt stupar » 09 Ian 2012, 23:55

victor s scrie:
alt stupar scrie:
Hei, baietii aflati mai la inceputul vietii de apicultori, presupunand ca exista o perioada in care e bine sa "uitati"ca aveti albine, atunci cu siguranta ca lunile noiembrie-decembrie fac parte din ea.

si mai este o vorba spusa de tine adi, mi-a ramas intiparita in minte si cred ca n-o s-o uit atata timp cat am albine...
''cat costa o fotografie facuta albinelor iarna, fotografie facuta dealtfel in 10/20 secunde?''
cine are ochi, sa vada si sa citeasca...! :!: :!: :!: (si sa ia aminte)

Victor, imi esti dator cu o concluzie: cate familii ai pierdut pe motiv ca nu i-ai bazait in prima parte a iernarii ? :D
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde victor s » 10 Ian 2012, 17:03

asa e Adi...te salut si inca o data i-ti multumesc pentru sfaturi.
nu am pierdut nici o familie de albine dar nici fotografii cu albine iarna nu am...
este greu...este foarte greu sa te abtii, sa nu vezi ce fac fetele tale, stranse in ghem, cum o pun ele de o shueta, dar binele lor conteaza mai mult decat curiozitatea mea...asa ca...fiecare dupa cum considera ca-i mai bine...
P.S. -si daca tot nu te poti abtine, uita-te la videoclipurile de pe net si-ti va trece dorul de a umbla la albine iarna ! ;)
victor s

Mesajde victor s » 10 Ian 2012, 17:07

MyBees scrie:
hai cu pozele alea...

semne de batranete...de 2 zile ma chinui sa nu uit camera foto acasa si tot fara ea plec... :lol:
sincer , am avut altele pe cap...ulei, pensule, diluant, vopsea, pistol de vopsit, compresor...etc...jale mare :mrgreen:
victor s

Mesajde victor s » 11 Ian 2012, 20:36

acestia sunt muuuuult asteptatii stupi, viitoarele casute ale albinelor mele...
sa traiasca fabricantul...!
Fişiere ataşate
Picture 033 (Medium).jpg
gramada de stupi...
Picture 023 (Medium).jpg
catul sub cuib, varianta de iarna
Picture 009 (Medium).jpg
in toatra splendoarea lui
victor s

Mesajde victor s » 11 Ian 2012, 20:40

alte detalii...
Fişiere ataşate
Picture 018 (Medium).jpg
Picture 021 (Medium).jpg
Picture 015 (Medium).jpg
victor s

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?