Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Anca

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:20

care fetite ma???n-auzi ca are baieti?? :lol:

cum n-am fetite? am o groaza... vreo cateva mii (sau cate oare sunt in doi stupi :lol:
"Te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele". Lucian Blaga
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:24

nicus scrie:Mie nu mi se par ciudate ci doar putine, cateva sute. Cred ca sunt zeci de mii 2-3-5..
Maine sa le numarati :D

Calatorie placuta in lumea albinelor,

mda, ma apuc imediat de numarat :lol: oare pana la iarna reusesc? ca la cum se misca pe rama precis gresesc :D
oricum sunt convinsa ca o sa-mi placa in lumea albinelor, cu toate intepaturile cu care ma vor intampina in viitor :)
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:32

janese scrie:ps...cum or fi matcile cu coada neagra???? :P ..bagati poze cu albinele dvs!

o sa pun luni ca de-abia duminica le vedem iar
janese scrie:hai ca pe sot il mai inteleg..si-a luat albine sa mai plece si el de-acasa,saracul!...dar dvs........ cu trei baieti in casa...e de munca!!!!:lol:

eh, eu sper sa mai evadez cu ocazia asta. am trecut pe langa niste stupi odata si-mi placea tare mult ce auzeam. foarte linistitor sunetul. probabil nu erau furioase albinelea alea.
dar sa vedem cum ne vom descurca, ca dupa cate m-am documentat nu mi se mai pare joaca de copii.
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:34

ves.lucian.zabrani scrie:bine ati venit printre noi !!! sanatate maxima la toti membrii familiei !!! si bineinteles si fetitelor voastre !!!

multumesc si bine v-am gasit!
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:38

FLORINELU scrie:va urez si eu un calduros bun venit de aici din alt colt de tara(Banat) doamna Anca,aveti grija sa nu va imbolnaviti prea tare de dragul albinelor,ca dupa cum vad eu v-ati contaminat deja destul de tare :lol: :lol:

ce sa nu ma imbolnavesc ca sunt bolnava deja :lol: sun in fiecare zi sa intreb de ele :D . pacat ca n-au ele telefon ca sa vorbesc direct. mi se par interesante camerele alea video bagate in stupi si vezi tot ce misca acolo. ar fi buna una si cu conexiune la internet ;)
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:42

janese scrie:.am doi flacai care nu vad discoteca...nimic,doar albine. mereu le zic..lasati ma albinele si duceti-va la discoteca...apicultura e pentru pensionari!!!o sa ramaneti nensurati.

sa va traiasca flacaii si sa fie sanatosi! lasati ca la discoteca n-au ce invata, mai ales ca se intampla cate si mai cate pe acolo... mai degraba invata de la albine :)
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 17:59

iunicu scrie:Bun venit iti ureaza si un incepator cu 2 lazi de fetite.
Pe cate rame sunt lazile acum? Ce culoare au fagurii? Fagurii negrii ar putea fi explicatia albinelor mai mititele.

bine te-am gasit!
rame mai urate am doar doua (cate doua de fiecare stup), care sunt maronii. si sunt cu miere si pastura. nu-mi place foarte tare cum sunt cladite. cand o sa pun poze o sa se poata vedea. erau rame care aveau botci goale (de schimbare linistita zicea stuparul) undeva pe la mijlocul ramei. dar nu inteleg de ce le-a lasat acolo. sincer, nu sunt niste stupi prea ordonati. eu cred ca cel care mi le-a vandut a facut familiile de la mai multi stupi.( 4 de puiet si trei de mancare, rama de 1/1 , cele cu puiet aveau coronita si miere pe margini). si mai cred ca ramele cu puiet nu erau pontate de matcile noastre. ramane sa vedem duminica ce vom gasi pe ramele noi care le-am pus. pana una alta mama mea, care locuieste acolo permanent, mi-a spus ca de iesit la "vanatoare" ies ele. mai departe o sa vedem. stau ca pe ghimpi pana duminica, ce sa fac? mi-e tare dor de ele...
claudia_0218

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 18:19

jenica67 scrie:PS Apropo sotia a fost in spital cu o tipa in Timisoara, care era din oras si nu stia unde este Resita. :o

buna asta :lol:
claudia_0218

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Iun 2012, 18:42

spor la albine si sa va vedem cu cat mai multe !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 19:05

asa sa fie! spor la albine sanatoase la toti!
claudia_0218

Mesajde popageorgian » 29 Iun 2012, 20:04

bine ati venit in aceasta comunitate virtuala, asteptam pozele din stupina dvs! Numai bine!
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde claudia_0218 » 29 Iun 2012, 23:11

popageorgian scrie:bine ati venit in aceasta comunitate virtuala, asteptam pozele din stupina dvs! Numai bine!

bine v-am gasit! multa sanatate va doresc!
claudia_0218

Mesajde Adi Hodis » 30 Iun 2012, 03:49

Sarut mana doamna Anca, salut pe sotzul d-vs si pe baietzi.
Ce zic baietzii, se incumeta sa-si bage desh'tele printre albine ? ... ca deh, e dulce mierea. :)
Aveti o echipa numa' buna de hei-rup ! ... mai trebuie sa fie la ce ... hei-rup !.
Am si eu ( adica noi, eu si sotia ) o echipa, avem si la ce sa zicem hei-rup !!! Da' baiu-i ca echipa e prea tinerica ... asa ca ... visez la ziua cand o sa stau la umbra si-o sa dau comenzi.
Pina atunci eu comand ... eu execut ... fara comentarii !
Asta e ! ... mi-a trebuit albine ... :) ... apai si d-vs, a ?.
Las' ca o fi bine, spor si sanatate sa va dea Domnul !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde victor s » 30 Iun 2012, 23:44

Adi Hodis scrie: visez la ziua cand o sa stau la umbra si-o sa dau comenzi.

Viseaza Adi...viseaza. Ai vazut ce fain e sa visezi...!
Bun gasit doamna Anca ! poze...postati cat mai multe poze...astea mi-au placut si la scoala si degeaba...tot n-am ajuns parlamentar ! :lol:
p.s. Sper ca d-voastra nu aveti acelasi gen de vise ca prietenul Adi... :D
Toate cele bune !
victor s

Mesajde aliuta2000 » 01 Iul 2012, 11:28

masca neeaparat ca sunt ele blande sunt , dar ....... cine stie , mai bine cu sita decat fara
A.D.
aliuta2000

Mesajde claudia_0218 » 01 Iul 2012, 22:54

Adi Hodis scrie:Sarut mana doamna Anca, salut pe sotzul d-vs si pe baietzi.
Ce zic baietzii, se incumeta sa-si bage desh'tele printre albine ? ... ca deh, e dulce mierea. :)
Aveti o echipa numa' buna de hei-rup ! ... mai trebuie sa fie la ce ... hei-rup !.
Am si eu ( adica noi, eu si sotia ) o echipa, avem si la ce sa zicem hei-rup !!! Da' baiu-i ca echipa e prea tinerica ... asa ca ... visez la ziua cand o sa stau la umbra si-o sa dau comenzi.
Pina atunci eu comand ... eu execut ... fara comentarii !
Asta e ! ... mi-a trebuit albine ... :) ... apai si d-vs, a ?.
Las' ca o fi bine, spor si sanatate sa va dea Domnul !.

Sanatosi sa fiti toata echipa si putere de munca sa aveti! Ca la treaba cu executia, decat sa comand si sa tip dupa aia ca nu e bine, mai bine fac eu. :lol: Slava Domnului, vad ca la baietii mei le place deocamdata, si-si baga manutele, pana se vor plictisi, probabil. :)
claudia_0218

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?