care fetite ma???n-auzi ca are baieti??
cum n-am fetite? am o groaza... vreo cateva mii (sau cate oare sunt in doi stupi
care fetite ma???n-auzi ca are baieti??
nicus scrie:Mie nu mi se par ciudate ci doar putine, cateva sute. Cred ca sunt zeci de mii 2-3-5..
Maine sa le numarati![]()
Calatorie placuta in lumea albinelor,
janese scrie:ps...cum or fi matcile cu coada neagra????..bagati poze cu albinele dvs!
janese scrie:hai ca pe sot il mai inteleg..si-a luat albine sa mai plece si el de-acasa,saracul!...dar dvs........ cu trei baieti in casa...e de munca!!!!:lol:
ves.lucian.zabrani scrie:bine ati venit printre noi !!! sanatate maxima la toti membrii familiei !!! si bineinteles si fetitelor voastre !!!
FLORINELU scrie:va urez si eu un calduros bun venit de aici din alt colt de tara(Banat) doamna Anca,aveti grija sa nu va imbolnaviti prea tare de dragul albinelor,ca dupa cum vad eu v-ati contaminat deja destul de tare![]()
![]()
janese scrie:.am doi flacai care nu vad discoteca...nimic,doar albine. mereu le zic..lasati ma albinele si duceti-va la discoteca...apicultura e pentru pensionari!!!o sa ramaneti nensurati.
iunicu scrie:Bun venit iti ureaza si un incepator cu 2 lazi de fetite.
Pe cate rame sunt lazile acum? Ce culoare au fagurii? Fagurii negrii ar putea fi explicatia albinelor mai mititele.
jenica67 scrie:PS Apropo sotia a fost in spital cu o tipa in Timisoara, care era din oras si nu stia unde este Resita.
popageorgian scrie:bine ati venit in aceasta comunitate virtuala, asteptam pozele din stupina dvs! Numai bine!
Adi Hodis scrie: visez la ziua cand o sa stau la umbra si-o sa dau comenzi.
Adi Hodis scrie:Sarut mana doamna Anca, salut pe sotzul d-vs si pe baietzi.
Ce zic baietzii, se incumeta sa-si bage desh'tele printre albine ? ... ca deh, e dulce mierea.![]()
Aveti o echipa numa' buna de hei-rup ! ... mai trebuie sa fie la ce ... hei-rup !.
Am si eu ( adica noi, eu si sotia ) o echipa, avem si la ce sa zicem hei-rup !!! Da' baiu-i ca echipa e prea tinerica ... asa ca ... visez la ziua cand o sa stau la umbra si-o sa dau comenzi.
Pina atunci eu comand ... eu execut ... fara comentarii !
Asta e ! ... mi-a trebuit albine ...... apai si d-vs, a ?.
Las' ca o fi bine, spor si sanatate sa va dea Domnul !.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori