Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde pustu » 14 Apr 2014, 22:08

yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde Florin Dobre » 14 Apr 2014, 23:25

Nu vrei sa renunti la manusile alea... :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 14 Apr 2014, 23:49

Florin Dobre scrie:Nu vrei sa renunti la manusile alea... :lol:

Eu zic sa nu renunti !!!
Azi n-am avut ce face si m-o pus Aghiuta sa renunt la ele. Rezultatul, mainile arata precum cozonacii facuti cu faina Grania ("creste de nu se mai opreste") ! :lol: Bineinteles ca nevasta-mea cand m-o vazut, m-o acuzat ca am facut-o intentionat in aceasta perioada ca sa n-o ajut la treburi 8-) ... Si uite-asa, cum am putut, cum n-am putut o trebuit sa dau hreanul prin ... robot. :lol: ( ei ii place dat prin razatoarea mica; pofta-n cui ... cucoana) :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 14 Apr 2014, 23:51

Un model practic de manusi am vazut la nea Marin. Te protejeaza dar lasa degetele libere sa simti albina. :idea:
O sa-mi fac si eu.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 14 Apr 2014, 23:54

Florin Dobre scrie:Un model practic de manusi am vazut la nea Marin. Te protejeaza dar lasa degetele libere sa simti albina. :idea:
O sa-mi fac si eu.

Am si eu din alea ! Sa vezi ce misto simti acele sub unghii !!! :lol: :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 15 Apr 2014, 00:04

Lasa ma...sa simti ca traiesti. Si pe mine cand ma pisca le pomenesc tot neamul. Pupa-le-ar tata! :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde mausica » 15 Apr 2014, 00:21

paul scrie:
Florin Dobre scrie:Un model practic de manusi am vazut la nea Marin. Te protejeaza dar lasa degetele libere sa simti albina. :idea:
O sa-mi fac si eu.

Am si eu din alea ! Sa vezi ce misto simti acele sub unghii !!!
Numai bine poti deschide un salon de masaj si infrumusetare :lol: :lol:
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde pustu » 15 Apr 2014, 00:57

am vazut odata in Kaufland la articole de bicicleta niste manusi de-ti iesea numai buricele degetelor afara . si pescarii parca au niste manusi asemanatoare dar la astia parca numai 3 degete ies afara sa poata sa bage momeala in ac iarna . am zis ca o sa incerc cu asa ceva cand o sa las manusile mele de " sudor " . am vazut ca si nea Marin se mai intinde cu gluma si pe urma isi trage manusi de " sudor " . am mai spus eu parca : 2 intepaturi in dosul palmei si 2 zile nu am putut sa strang pumnul . asta pe vremea cand purtam manusi din alea de gradina de se vedea prin ele . am mai purtat si din alea chirurgicale . fix zero protectie . asa ca nea Florine am rezolvat : nu se poate . :lol: :lol: nu se poate fara manusi binenteles . si mai am o pereche nou-nouta . luate din toamna de la Bucuresti . numai sa nu raman fara . ca prima pereche mi-a bagat-o nevasta-mea la masina de spalat , si nu o purtasem decat de 2 ori , ca i s-a parut ei ca sunt murdare . le tin ca amintire . au numarul 1 acum . eu port 9 .
multumesc pentru comentarii
sa traiesti nea Florine
sa traiesti nea Paul
sa traiesti nea Marius
ps : o sa-mi stagneze familia la care am pus catul ?
ps 2 : mi-e pofta de hrean acu :lol:
pustu

Mesajde mausica » 15 Apr 2014, 01:03

Exact aceasi problema o am si eu cu intepaturile la maini..............e destul una si 3 zile sunt out,am mana ca si gogoasa asa ca si eu mai folosesc manusile,insa ma gandeam si eu la manusile alea taiate la degete :?: :?:
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde Florin Dobre » 15 Apr 2014, 01:28

Pe mine daca nu ma pisca, intru in sevraj. :lol:
La inceput mi se umflau mainile urat si mie. Acum mai usor...scot acul imediat ce am o mana libera. :idea:
Azi i-am luat la mana pe toti(50)...foite si largit unde au cerut-o. Fara manusi si fara fum...3 ace: unul in mana, altul in glezna si unul in spinare. Ieftin! :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde pustu » 15 Apr 2014, 10:54

probabil au cules bun daca nu te-au bagat in seama
sanatate
pustu

Mesajde jimm » 15 Apr 2014, 20:32

Salut Pustiu
O observatie daca se poate: Cand lipesti foita lasa cativa mm distanta fata de leatul superior al ramei, nu o lipi de leatul inferior, ai sa vezi cu timpul de ce.
Nu schimba pozitia cuibului de pe o parte pe alta, daca ai organizat cuibul pe partea stanga a cutiei lasa-l asa.
Nu te grabi cu bagatul foitei la crescut sau cu extinderea cuibului deocamdata, parerea mea.
Sanatate maxima!
jimm

Mesajde pustu » 16 Apr 2014, 00:33

jimm scrie:Salut Pustiu

Va salut cu respect
jimm scrie:O observatie daca se poate:

Chiar va rog , si mai des daca se poate
jimm scrie: Cand lipesti foita lasa cativa mm distanta fata de leatul superior al ramei, nu o lipi de leatul inferior, ai sa vezi cu timpul de ce.

Am lipit de leatul superior si nu au mai crescut pana la leatul inferior. A ramas 1,5 cm necladit pana la leat . Am lipit fagurele de leatul inferior si au cladit frumos pana sus lipit de leatul superior . I-mi plac mai mult claditi asa din leat in leat . Dar anul asta am pus pe niste hranitoare cu rama de 3/4 cate jumatate de fagure 1/1 si nu prea mi-au ajuns sa-i lipesc de leatul inferior ca picau de pe prima sarma de sus . Asa ca o sa vad si cum ziceti dumneavoastra . Va tin la curent .
jimm scrie:Nu schimba pozitia cuibului de pe o parte pe alta, daca ai organizat cuibul pe partea stanga a cutiei lasa-l asa.

Privind din spatele stupului am avut vreo 2 care inca aveau cuibul pe partea stanga . Acum sunt toti pe dreapta ca pe dreapta bate soarele seara si-i mai incalzeste si pe ei . Toti stupii au iernat pe partea stanga [ privind din spate ] . Tocmai ca sa nu se afaneze ghemul seara si sa paralizeze la caderi bruste de temperatura . Cel putin asa am gandit eu . Daca i-mi scapa ceva va rog sa-mi atrageti atentia .
jimm scrie:Nu te grabi cu bagatul foitei la crescut sau cu extinderea cuibului deocamdata, parerea mea.

Daca nu vedeam crescaturi nu bagam decat un fagure la crescut . Asa am bagat cate 2 . Ca aveam ouate 6 rame din 6 , si nu am spart cuibul , numai l-am flancat . Astia la meteo zic ca 2 saptamani ploua incontinuu . Poate prind o fereastra si mai alimentez o data hranitoarele . In cel mai rau caz fagurii mei o sa aiba rol de diafragme . Cred , nu stiu .
jimm scrie:Sanatate maxima!

Multa sanatate si dumneavoastra .
Multumesc pentru sfaturi .
Sa traiesti nea Jimm
pustu

Mesajde pustu » 16 Apr 2014, 00:38

Si exact ca si colegul Redoo nu mai primesc notificari pe email pentru postari noi in topicurile la care sunt abonat . Nici de aici , nici de pe Anunturi . Stie cineva de ce ?
Sanatate
pustu

Mesajde FLORINELU » 16 Apr 2014, 05:55

problema cu postarile e la fel si la mine si nu stiu de ce.
FLORINELU

Mesajde pustu » 20 Apr 2014, 14:16

Hristos a inviat !
Un Paste fericit tuturor .
Sanatate si numai bine .
pustu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?