pustu scrie:Cand s-or tine si mai aproape de mine ?!
Si uite-asa incepe "Colonizarea Buckfast" cu acte in regula....Superb!!!
pustu scrie:Cand s-or tine si mai aproape de mine ?!
Florin Dobre scrie:Uite asa apare concurenta.![]()
Lasa Edi ca inca sunt multi apicultori patrioti...pana va fi vorba de ce ramane in portofel.
eduard.rotaru scrie:pustu scrie:Cand s-or tine si mai aproape de mine ?!
Si uite-asa incepe "Colonizarea Buckfast" cu acte in regula....Superb!!!
alin75 scrie:Dan .... persisti in greseli!
1. benzile se picura atunci cand faci tratamentul;
2. urdinisul se tine inchis.....
Deci.......
pustu scrie:Eu am semnat
petru MD scrie:dane salut..... nuntrebue nimic de cumparat .... fratilor faceti,fircare cum stiti ca e mai,bine si cum stiti ca veti rezultate numai ca eu ma gindesc ca noi tre sa ne retinem de la trantametile tirzie...
pustu scrie:Trebuie sa-mi iau fogger ??????![]()
petru MD scrie:eu prefer ca in timpul cind deja e format cuibu de iernar sa nu mai intervin cu nimic... si alta este... pentru ce sa fac asa tirziu tratamentu??? pentru ca am varroua in prisaca???? si daca da, ce am facut eu toata vara??? si ce familii o,sa imi,iese din ierana daca azi mai am prostii prin familii??? adica fac tratamentele ca macar macar o prte de albina sa fie la minimum atinsa de otrava...
iar daca nam varroua pentru ce sa le mai chinuii pe albini...
ce ii legat de oxalic sunt foarte sceptic chear daca e bio si face treaba atinge si reginele ca la ziua de azi ele nu mai sunt hranite intensiv de albinute inseamna ca sunt foarte fulnerabile la orce interventie chimica... si da ele is revin primavara dar cind???? si atunci pentru. noi apar multe intrebari in plus...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori