Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Prisaca "SACARA" republica Moldova

Mesajde cristi_vidican » 20 Oct 2015, 12:20

Cristian Chirculescu scrie:
Dragos2006 scrie:Pana una alta prefer sa fiu stăpân in saracia mea decat sclav pe ”plantatie ” ! Eu in clipurile de pe YT am deschis stupii MEI iar cand am filmat stupina altuia am precizat asta.

Cu alte cuvinte...dvs spuneti ca Petru ne arata stupii altuia....fain si totusi in acelasi timp urata acuzatie....

Între timp am ajuns ca de obicei la DM. Despre el era vorba.
Petru e un fel de DM. Un român de dincolo de hotarele patriei, care pune filme despre cum și ce face și care e luat imediat în discuție de stupari.
Ultima oară modificat de cristi_vidican pe 20 Oct 2015, 12:21, modificat 1 dată în total.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde nicus » 20 Oct 2015, 12:21

Dragos2006 scrie:Pana una alta prefer sa fiu stăpân in saracia mea decat sclav pe ”plantatie ” ! Eu in clipurile de pe YT am deschis stupii MEI iar cand am filmat stupina altuia am precizat asta.

Cu alte cuvinte...dvs spuneti ca Petru ne arata stupii altuia....fain si totusi in acelasi timp urata acuzatie....

Chirculescule nici tu nu intelegi ceea ce se scrie ?
2006 a facut doar afirmatii despre el, de unde tragi tu asemenea concluzii ? Cereti desene daca i mai simplu.

A gresit si recunoste ca a gresit, asta e, totul se iarta..
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Cristian Chirculescu » 20 Oct 2015, 12:23

nicus scrie:

Chirculescule nici tu nu intelegi ceea ce se scrie ?
2006 a facut doar afirmatii despre el, de unde tragi tu asemenea concluzii ? Cereti desene daca i mai simplu.

Am inteles perfect Nicule.....mai citeste dumneata inca o data.....
Alias FreeCristian 0764514729

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde nicus » 20 Oct 2015, 12:25

Lasa l ca el nu lucreaza cu subintelesuri (e prea greu), el le spune direct. Cand a spus sclav nu s a ascuns..a scris destul de clar.
Eu vroiam sa vad daca ii pare rau si cred ca da, ii pare rau.
nicus

Mesajde Dragos2006 » 20 Oct 2015, 12:32

Nu e vorba de Petru ! fii mai atent cand citesti postarile.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian Chirculescu » 20 Oct 2015, 12:39

Dragos2006 scrie:

Nu e vorba de Petru ! fii mai atent cand citesti postarile.

OK. Imi cer scuze. Greseala mea...nu mai conteaza...fiecare e liber sa posteze orice doreste....suntem o tara libera, nu?
Sa zicem, in mare, nimeni nu e vinovat de nimic...insa...de ce, de fiecare data cand un apicultor isi pune sufletul pe tava stuparitului, este luat de unii peste picior? De ce nu isi vede fiecare de treaba lui? Place...foarte bine....nu place...sa taca d..u din gura...intre ghilimele spus...ca se vede ca pare ofticat....invidios...
In Romania, din diverse motive, albina e din ce in ce mai slabita...ca o fi treaba voita....ca o fi involuntar...cert este ca stuparul roman dispare usor-usor...
In loc sa gasim solutii de imbunatatire a apiculturii romanesti....ne punem bete-n roate intre noi.......

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde nicus » 20 Oct 2015, 12:40

lucky5strike scrie:Ia mai potoliti-va bre. Petre, daca ai nevoie de repunerea discutiei pe un fagas normal... trimite privat.
----

Consider discutia inchisa si din partea mea.
Petrule, ceea ce vrei sa se stearga raportare sau MP

O zi buna si albina ca o zina ! ;)
nicus

Mesajde petru MD » 20 Oct 2015, 13:26

am fost pina acum ocupat ( am gati niste ratusti pe deseara :D ) altfel interveneam mai devreme spuneti sa sterg da o,sa fac dar totusi pina cind lasa si altii sa vada care si cit e de breaz)))))
dar pina la urma stiti daca tot e atit mult deranj facut de mine imi cer scuze ca asa a esit nam stiu cred ce sa postez si ce sa spun cred ca daca supeam 20 kg media 3 rame de albina in iarna cred ca nimeni nici nu itra pe pagina sau imi spune oooo e ok asa e bine .....
petru MD

Mesajde clncatalin » 20 Oct 2015, 13:46

Salut, Petru!
Eu mi-s tare curios de caucaziana si de aia tot intreb, ca nu am lucrat cu ea si ma tenteaza sa incerc pe viitor. Ca sa revenim la lucruri frumoase ce ne plac, ce poti sa ne spui daca faci completari si hraniri in timpul anului sau pentru iarna sau le lasi doar mierea si polenul adus de ele. Mi-s curios iara cand si in ce fel faci schimbul de matci.
Iti multumesc pentru tot ce ne-ai aratat si iti urmaresc pagina cu mult interes.

Catalin Calin
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa." - Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/catalin.calin.353
clncatalin

Mesajde petru MD » 20 Oct 2015, 13:54

[quote="clncatalin iti urmaresc pagina cu mult interes.[/quote]

si eu,as urmari pagina cuiva cu interes daca ar asa reactie))) :D e gluma.
catalin numai decit iti,raspund...
petru MD

Mesajde Florin Dobre » 20 Oct 2015, 14:17

Cristian Chirculescu scrie:de ce, de fiecare data cand un apicultor isi pune sufletul pe tava stuparitului, este luat de unii peste picior?

Dpmdv nu te poti astepta doar la vorbe dulci atunci cand pui pe tava o situatie...indiferent ca-i pozitiva ori negativa.
Totul tine de cat de tare esti si de cat de obiectiv esti in a-ti vedea propriile eventuale greseli ori a incerca sa-ti insusesti metoda care la altul da rezultate.
Daca imi pun intrebari, deja sunt in castig...apar solutii mai bune. Nu poti ramane un superficial in domeniul asta...ca ti-o iei cu prima ocazie.
Prefer intotdeauna o nota critica uneia dulci/prietenesti care poate nu m-ar alarma. Chiar daca pe moment imi cade greu la stomac. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ignatov andrei » 20 Oct 2015, 14:25

clncatalin scrie:Salut, Petru!
Eu mi-s tare curios de caucaziana si de aia tot intreb, ca nu am lucrat cu ea si ma tenteaza sa incerc pe viitor. Ca sa revenim la lucruri frumoase ce ne plac, ce poti sa ne spui daca faci completari si hraniri in timpul anului sau pentru iarna sau le lasi doar mierea si polenul adus de ele. Mi-s curios iara cand si in ce fel faci schimbul de matci.
Iti multumesc pentru tot ce ne-ai aratat si iti urmaresc pagina cu mult interes.

Catalin Calin

Caucaziana lui Petru nu functioneaza la voi, doar pana la Carpatii Orientali, incepand din nordul Intorsurii Buzaului, cam de pe la Adjud!
Peste munti (Transilvania, Crisana sau Banat) nici nu poate fi vorba.
ignatov andrei

Mesajde Cristian Chirculescu » 20 Oct 2015, 14:26

Florin Dobre scrie:
Cristian Chirculescu scrie:de ce, de fiecare data cand un apicultor isi pune sufletul pe tava stuparitului, este luat de unii peste picior?

Dpmdv nu te poti astepta doar la vorbe dulci atunci cand pui pe tava o situatie...indiferent ca-i pozitiva ori negativa.
Totul tine de cat de tare esti si de cat de obiectiv esti in a-ti vedea propriile eventuale greseli ori a incerca sa-ti insusesti metoda care la altul da rezultate.
Daca imi pun intrebari, deja sunt in castig...apar solutii mai bune. Nu poti ramane un superficial in domeniul asta...ca ti-o iei cu prima ocazie.
Prefer intotdeauna o nota critica uneia dulci/prietenesti care poate nu m-ar alarma. Chiar daca pe moment imi cade greu la stomac. :idea:

da....ceea ce spui....pe mine m-a ajutat....foarte mult..... :)
insa...aici faceam referire mai mult la Petru...de fapt....despre Petru....

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde State » 20 Oct 2015, 14:27

Spor la treburi Petru!
Bine ai venit printre români! Unii mai sunt si oameni, sa stii!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde mellis » 20 Oct 2015, 15:01

Probleme sunt de ambele parti, pe de o parte unii vin cu acuzatii, sclavie (am recitit topicul DM) pe cand ei sunt "patroni" (nu conteaza ca vorbim de alte niveluri), altii cu invidie, successul a fost mereu invidiat de cei ce nu l-au putut obtine sau se simt eclipsati de altii mai tineri si mai populari, inteligenti.
Pe de alta parte - ursul trebuie sa-i vada de drum - nu sa isi puna mintea cu orice catel..
Pe de o parte acuzatiile si invidia vor fi mereu prezente, pe de alta parte - trebuie tratate cu indiferenta - sunt urechi de ascultat - sunt si oameni care apreciaza si pentru care merita sa prezinti succesul - care se bucura de succesul tau.
De multe ori critica trebuie privita constructiv - poate uni nu au inteles cum trebuie (depinde si de unde vine si cum vine), dar unii nu sunt atat de diplomati...conteaza si interpretarea..
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde nae » 20 Oct 2015, 16:48

talex scrie:Voiam sa-mi fac și eu o pagina personala. Sa fiu al doilea basarabean după Petru,dar citind comentariile, o parte din ele, am hotarat sa amân expunerea...

Draga d-le , nu stiu ce inseamna pt d-ta pagina personala :shock: dar pt mine inseamna ca EXIST /nu sunt CLONA /SUNT VIU .
Am si eu pagina personala , daca vrei sa ma tavalesti intra acolo !
Nu am ce arata in ''personala'' ,ca nu AM = simplu .
Am deschis-o satul de ''umbre'' pline de apicultura dar asumandu-mi NIVELUL ;) .
Nu am ce arata, DECAT nae !!!!!!!!!!!!
:D
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?