Adi Hodis scrie:In bigudiu s-au in cushca si apoi pui fagurel la ushitza cushtii.
gabi bee scrie:salut jonny ! frumoase filmuletele dar daca nu sunt si ceva vorbe , comentarii , parca e ceva lipsa ! numai bine !
teinegru64 scrie:Si eu care credeam ca a roit tocmai ala de pe cantar.....3,600 in sase zile??? Pe minus . .....De astazi au inceput sa care faina de la moara.
Mircea_63 scrie:Salut Jonny_it,
citesc, aflu ca ai scaderi semnificative la cantar si ma bucur! Ai zice ca am ceva cu tine, nu-i asa?
Si la mine e tot asa. Iti dai seama ce necajit as fi fost sa aflu ca la toata lumea merge bine si numa` eu am scaderi? Dar asa...m-ai linistit.
Subscriu: daca nu-i voce, da macar scrie cateva randuri la imagini! Sa ai spor!
teinegru64 scrie:Si eu care credeam ca a roit tocmai ala de pe cantar.....3,600 in sase zile??? Pe minus . .....De astazi au inceput sa care faina de la moara.
victor s scrie:teinegru64 scrie:Si eu care credeam ca a roit tocmai ala de pe cantar.....3,600 in sase zile??? Pe minus . .....De astazi au inceput sa care faina de la moara.
Poate a aparut o noua specie de albine ''albine brutarite''. Ale mele sunt '' albine acvatice'' , adica nu au sanse de supravietuire daca nu le place apa...ploua de aproape 2 saptamani si slabe sperante sa inceteze...

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori