jonny_it scrie:
Astazi am avut prima zi cu ceva mai mult soare si prima zi cand salcamul a inceput sa dea nectar.
Prima zi de cules la salcam??? Poate venim si noi acolo, la salcam 4, ca primele trei... degeaba
jonny_it scrie:
Astazi am avut prima zi cu ceva mai mult soare si prima zi cand salcamul a inceput sa dea nectar.
Bee Happy scrie:jonny_it scrie:
Prima zi de cules la salcam??? Poate venim si noi acolo, la salcam 4, ca primele trei... degeaba(''noi'' suntem toti ceilalti, in afara de tine)
jonny_it scrie: Cine imi vinde si mie 40 de matci exact asa cum am eu?
Bee Happy scrie:jonny_it scrie: Cine imi vinde si mie 40 de matci exact asa cum am eu?
Pare rau. Exact asa cum ai tu, nu am. Ca ale mele au opt picioare. Zici ca sunt arahnide.
Mircea_63 scrie:Esti vrednic Fra! Eu n-am prins nici un roi in viata mea, mai am timp, ca sunt in anul I, dar poate din cauza ca sunt mai (lenes= zic dusmanii, sau comod= zic prietenii), odata pus capacul, i-as fi lasat sa intre singuri in stup si pastram distanta. Ba chiar si cu pusul capacului poate mai asteptam, in ideea ca daca e matca acolo, vin singure, iar daca nu este, nici nu vor sta in lada. Evident ca matca a cazut in lada si totul a mers snur.
Ai precizie nu gluma! Lada pozitionata la fix...Respectele mele!
JohnSpatari scrie:johnny_it ce fel de stupi aveti?verticali 1/1? sau de toate?
jonny_it scrie:Cu prinsul roilor nu este o lauda sa ai foarte multi roi prin copaci.
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Cu prinsul roilor nu este o lauda sa ai foarte multi roi prin copaci.
Exista un loc unde te poti lauda cu nr de roi scuturati. Sa vedem cine iese campion. Cine a reusit dintr-un stup sa scoata cel putin 3 roi?
http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=7&t=2247

jonny_it scrie:faguri de la CA, 40 si ceva de ron/kg. Credeti ca merita?![]()
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:faguri de la CA, 40 si ceva de ron/kg. Credeti ca merita?![]()
Sigur ca nu merita. Cel mai bine e sa cumperi ceara, si daca dai peste 20 de lei pe kg si o schimbi.
Ieri am vazut pe cineva iesind din Apicola Oradea. Avea faguri artificiali in mana. Aveau o culoare de m-am speriat - galben ca Fanta. din ce-or fi facuti?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori