janese scrie:am reluat postarile tale...si p-a dreapta nu am vazut ,,ce ai dat" concret pe forumu asta! si daca zici ca nu e asaaa... atunci te rog,puncteaza ceva noutati cu care ai venit si eu unul nu am vazut!
ghitacusman scrie:(ce spune el ,altii stiu de mult ).
Imi cer scuze, stimati colegi, jannese si ghitacusman! Nu este cu intentie! Va stimez si va respect!
Spun si eu, ca si altii, ca... "le am " cu stuparitul!
Nu inteleg un lucru:
- De ce eu (sau alti noi colegi pe forum), trebuie sa-mi incarc memoria cu postarile din perioada in care "unii" au mers in patru, apoi au invatat pozitia "biped", pentru ca apoi sa creada ca sunt "apicultori", in spatele unui "neicanimeni"??????
Eu macar "cochetez" cu apicultura de vre-o 45 de ani! Sa fiu "nesimtit" si sa spun ca: unii se jucau "cu cea mica" prin tarana, sau nici nu erau nascuti???? Ar fi frumos??? Eu spun ca... NU!
Daca am intrat pe forum, cel putin eu, cu "nume" si "prenume", chiar sunt nevoit sa accept faptul ca "VOI" ati postat candva si ca eu, "proaspatul", ar trebui sa las "ciocu' mic" si sa studiez "obligat-fortat" ce s-a postat, ca sa nu cad in... (spuneti-i cum doriti)?????
Spun un lucru cat se poate de corect:
- daca vreti continuitate, acceptati "reluarile", altfel, imaginea lumii va fi doar cea vazuta pe fereastra (pe acest forum)!
Va urez un an deosebit!