Vorba "unchiului" Valter:
- Andrei, tu esti crescator de albine, nu producator de miere !!!
nae scrie:Invidios nu sunt ,doar interesat =sunt pazite ?, mi le dati mie pana la 01.11 ?,sa nu le pape gaselnita .![]()
Dupa pozele d-tale iau un ''aspacardin'' ; asa o rama intoarsa peste cuib iti da o liniste totala pana in martie >
Frumos .
Florin Dobre scrie:Matale te razi de noi.
ignatov andrei scrie:Florin Dobre scrie:Matale te razi de noi.
Nu Florine, nu rad si nici n-am ras de nimeni, doar ca nu aveam posibilitatea sa sustin prin poze ceea ce va spuneam cand am intrat pe forum!
irina scrie:ignatov andrei scrie:Florin Dobre scrie:Matale te razi de noi.
Nu Florine, nu rad si nici n-am ras de nimeni, doar ca nu aveam posibilitatea sa sustin prin poze ceea ce va spuneam cand am intrat pe forum!
Ma gandeam....daca nu aveti posibilitatea sa le folositi pe toate....sa ne spuneti.
ignatov andrei scrie:a 200-a...
Da, dispun de 200 astfel de rame, "folosibile" la 01. 11. 2014!
joohny scrie:
Va salut.De ce pe margine si nu central (cele 2 rame).Multumesc.Sanatate.
ignatov andrei scrie:Introduc cate doua rame - la fiecare familie - pe margine, in octombrie-noiembrie (ultima vizita, adica cea cu... la revedere!)
joohny scrie:[quote="ignatov andrei
Joohny, iti arde de glume ?!?
Va salut.Nu imi arde de glume.In teorie am gasit ca ar fi mai avantajoasa cea centrala ,insa tot in teorie am gasit ca cea bilaterala e mai avantajoasa ,binenteles vb. de la o fam.medie in sus.Din cele citite parca au dreptate amindoi autorii insa incerc sa aflu ce spune practica.Daca este necesar va pot spune si autorii cu toate detaliile.Sanatate
proapis13 scrie:Ce-mi place cind ma citez singur....
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 49 vizitatori