Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Gica.mosu

Mesajde ovidiu_78 » 13 Aug 2013, 01:37

sa va dea Dumnezeu inca multi ani de trait,sa va bucurati de copii si nepoti,si de tot ceea ce va e drag.. :)
la multi ani!!!
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde redoo » 13 Aug 2013, 07:47

La multi ani!!!! sa fii sanatos iar restu sa-ti cumperi. :D
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde nelutzu-api-cool » 13 Aug 2013, 10:47

La multi ani va doresc, si multa sanatate si putere, sa puteti continua apicultura cu tot atata de mare daruire.. :D La multi ani!!
Vreau ca tot omul să priceapă
Această diferenţă mare:
Albina moare când înţeapă
Iar el, de nu înţeapă, moare!

http://nelutuapicool.sunphoto.ro
nelutzu-api-cool

Mesajde Florin Dobre » 13 Aug 2013, 11:31

La multi ani sanatosi si fericiti!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde apivasmob » 13 Aug 2013, 16:46

LA MULTI ANI!
PS Pune BEREA LA RECE ca venim la tine . :D :D :D
Nimeni nu este perfect
apivasmob

Mesajde vasilescu adrian » 13 Aug 2013, 17:08

La multi ani si multa sanatate !..
"o clipa n-a fost atenta natura si s-a nascut omul...o clipa sa nu fie atent omul si natura-si repara gresala"Albert Einstein
vasilescu adrian

Mesajde gica.mosu » 13 Aug 2013, 21:30

Multumesc ff mult celor care mi-ati trimis mesaje s-au tel si va dorescsi dv-la fel SANATATE si bucurii
alaturi de cei dragi si sa ma ajungeti din urma...Cu stima si respect GICA.MOSU :!: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde nae » 13 Aug 2013, 21:44

La multi ani !
Multa sanatate dv si familiei .
nae

Mesajde gica.mosu » 13 Aug 2013, 21:57

apivasmob scrie:LA MULTI ANI!

Vasile ai venit ...Beraea ai baut-o..Dar vecina aia blonda cu ochi albastri n-ai aduso...
A...Scuzati suntem inpost :lol:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde murarudumitru » 13 Aug 2013, 22:10

La multi ani !
Multa sanatate,fericire alaturi de cei dragi
murarudumitru

Mesajde kamy » 14 Aug 2013, 06:26

Mosiule la multi ani si multa sanatate si de la unu care s-a trezit mai tarziu!
kamy

Mesajde apivasmob » 14 Aug 2013, 16:02

gica.mosu scrie:
apivasmob scrie:LA MULTI ANI!

Vasile ai venit ...Beraea ai baut-o..Dar vecina aia blonda cu ochi albastri n-ai aduso...
A...Scuzati suntem inpost :lol:

Altadata cand nu sunt si sotiile.
Nimeni nu este perfect
apivasmob

Mesajde gica.mosu » 04 Oct 2013, 19:49

Iata un tip de capcana(originala-asa fac eu)f usor de pus si cu rez fff bune:se pune intr-un stup gol 1-5rame vechi cu ceva miere si se acopera cu pdisor cu sita total s-au prtial+capac, iar urdinis deschis- f mic 1cm si se lasa in stupina intre stupi s-au in locuri fregventate de viespi...ac il descopera si incep atacul chiar cind temp sint sub 10 grade(unrori mai intra si cite o albina)....O data la 2-3 zile inchideti urdinisul dar nu inainte de a baga 1/2 fitil de pucioasa aprins sau de a pulveriza cu spray pt gindaci...dupa doar 10-20 min veti fi uimiti ce gasiti pe fundul stupului!!!Nu bagati fitilul pina nu acoperiti podisorul cu ziar s-au nailon...se reperta de mai multe ori,iar nr capcanelor puse dupa posibilitati...VIn si cu poze pt a fi credibil si cu alte tipuri de capcani...BAFTAAA!!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 05 Oct 2013, 06:31

CAPCANA PT VIESPI ORIGINALAAAA :lol: La extractie miere(si nu numai) in lampa montata in magazie pe plafon au intat(prin gaurile suport lampa si O.S.B)viespi si chiar cite-o albina....Si uite asa mai scap de viespi(destul de multe)-vin cu poze!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 05 Oct 2013, 06:53

Alta capcana siiii mai -ORIGINALA...la extractie mieri la geam dublu-magazie am pus o perdea prinsa in pioneze pt a nu inta albinele inauntru cind las geamul deschis(cind e prea cald s-au aerisesc)...Si uite asa mi-a venit ideea sa fac o gaura intre usa si toc....Pe acolo intra f multe viespi atrase de ramele cu miere si nu numai....Fiind atrase de lumina se inghesuie la geam.Ca sa le prind si sa le omor fara probleme,am facut citeva gauri in perdea si ac intra intre geam si perdea apoi cu un capac de borcan+manusa in mina trec la macel...uneori 60-100/zi-vin cu poze!!!
P.S-Asa le-am mai venit de hac...anul acesta cu mult mai numeroase fata de alti ani!!!!
gica.mosu

Mesajde Florin Dobre » 05 Oct 2013, 10:17

Probabil din cauza ca-s novice in bransa, dar eu nu vad bine treaba cu omoratul viespilor. Nu ca as fi vre-un ecologist sau as suferi prea tare de moartea lor. Mi se pare inutil sa le omori. Cred ca participa simbiotic la selectia naturala.
Am viespi si lupi unde tin albinele. Viespile fac o curatenie exemplara adunand toate albinele moarte din fata stupilor. Lupii imi indica unde apararea e slaba la urdinis. Nu am vazut viespe sau lup al albinelor sa aiba sanse la intrarea in stup. Nu cred ca sunt degeaba in natura.
Daca dadeau miere nu le mai omora nimeni.
Asta e parerea mea acum. Posibil sa ma insel si sa fie intradevar o mare problema. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?