Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Flavian si albinele de la Brasov

Mesajde Leon » 09 Feb 2013, 15:38

Flaviane,ce-ti fac albinele? Ai avut zbor de curatire?
Leon

Mesajde flavian » 17 Feb 2013, 22:43

Adi, stai linistit, sunt destul de vechi prin zona si cunosc faptul ca cei mentionati de tine sunt persoane "controversate" pe acest forum. I-am mentionat in articol pentru ca, asa buni sau rai cum sunt, reprezinta printre putinii care au incercat sa faca ceva in domeniul cresterii naturale a albinelor. Iar articolele mele despre aste erau, despre albinaritul natural. Daca fraza in care aminteam de ei este cea mai mare "greseala" pe care am facut-o in alea 30 de paragrafe, inseamna ca e bine. De deranjat m-am lamurit deja ca am "incomodat" pe aici anumite persoane: http://www.forum.stuparitul.com/viewtop ... =39&t=3518

Leon, iarna dau mai rar pe la gradina, la ultima vizita stateau bine.
flavian

Mesajde flavian » 27 Mai 2013, 10:00

Puteti vedea aici cum am capturat sambata un roi si l-am bagat intr-un stup warre hexagonal:

Roi in stup hexagonal

Stupul este o combinatie intre varianta ASTA si ASTA. Urmarind al doilea film veti intelege... :)
flavian

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?