ovidiu_78 scrie:Praf de caramida![]()
![]()
![]()
De aveai colectoare le puteai pune deja![]()
ps:nu am uitat de dimensiunile colectorului, am facut poze mai detaliate pe care urmeaza sa le pun, eu am o tableta fara usb, deci tre sa ajung la un calc

stefanmadalin scrie:Am auzit persoane care au vazut gutui japonezi infloriti . Asta prin zone mai de deal, nu la campie.
proapis13 scrie:Statica de ce nu arati si ochii???....
proapis13 scrie:Am fost intepat in osul hioid si am avut cea mai nasoala senzatie de rau,am crezut ca mor insa iata-ma scriu inca
Ca o diferenta intre intepaturi nu mi-a fost asa rau nici cind am fost intepat in bolta palatina cind am bagat fagurele in gura cu albina cu tot...brrrrr....
State scrie:Eeeeeee, ia uitati ce frumusete eram de dimineata...![]()
Nu stiu cati ati mai patit , dar sa te trezesti din somn cu o senzatie ca nu mai ai aer....e jale ! Mai ales cand stii ca te-ai culcat "in regula", cu toate ok. Se observa si urechea ca la magar. Nici aia din Africa n-au urechile in halul asta.![]()
alt stupar scrie:Da` ce patisi Fabiene ?![]()
Vreo urticarie, oi fi mancat ceva si nu-ti pica bine... sau ce ?
un OM scrie:Senzatii tari: varful nasului, sub unghia proaspat taiata, in buric.
Chiar si cand deschid cel mai mic roi masca este pusa, buricul acoperit. Prefer sa ma coc de caldura.
Daca intra sub budigai, am probat metoda cu desfacutul siretului sau fermoarului. Albina cauta lumina. Daca sperati la vreo umflatura spectaculara, degeaba, nu o si puteti folosi

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori