alin75 scrie:Vlad, "acordul" lui Dan il ai?![]()
![]()
pentru ??
alin75 scrie:Vlad, "acordul" lui Dan il ai?![]()
![]()
CATALIN scrie:BUN venit copilu....IA urca tu pe la panou si trece si localitatea la avatar...sii fi in priza ai multe de invatat si sunt multi oameni aici care te pot ajuta
alin75 scrie:CATALIN scrie:BUN venit copilu....IA urca tu pe la panou si trece si localitatea la avatar...sii fi in priza ai multe de invatat si sunt multi oameni aici care te pot ajuta
Catalin, cine este "curios" de Vlad poate citi aici viewtopic.php?f=15&t=6302 Este un fel de "buna ziua" din partea lui......
L.E prima lui postare/anulata a fost la bursa, a doua atunci cand si-a facut "intrarea" pe forum.....
CATALIN scrie:alin75 scrie:CATALIN scrie:BUN venit copilu....IA urca tu pe la panou si trece si localitatea la avatar...sii fi in priza ai multe de invatat si sunt multi oameni aici care te pot ajuta
Catalin, cine este "curios" de Vlad poate citi aici viewtopic.php?f=15&t=6302 Este un fel de "buna ziua" din partea lui......
L.E prima lui postare/anulata a fost la bursa, a doua atunci cand si-a facut "intrarea" pe forum.....
SA SE INTELEAGA CA GLUMESC..
da cine crezi tu ca e interesat de Vlad??e de apreciat copilul ca la o varsta asa frageda s-a apucat de albinute...nimeni n-o sa-l perie daca n-o sa demonstreze!!deci dus rece.......si daca i s-au anulat postari inseamna ca n-au fost in regula...deci sa-i aratam drumul cel bun iar el sa-l urmeze
duma scrie:Na Dane ...te-a mancat ..... ti-a raspuns asta micul
duma scrie:Imi cer acuze Pustu Stparul ca ti-am pocit numele ..... aia nu inseamna ca vin cu mielul , vaca , tapul ....ca nu am asa ceva .
alin75 scrie:Da shaorma, shaorma ....... face?
l-am primit de la Dumaproapis13 scrie:De ce ai vopsit catul in culoarea aia...????...cobesti ...???
duma scrie:Motzarde tata .... nu e bine ...trebuia sa spui ca asa ai vrut tu ca vopseaua aia pe baza de apa , lavabila de exterior , expre pentru lazile de albine ai avuto la indemana si este un portocaliu de portocala romaneasca .
....... in fine fapta e consumata .... sa il umpli sanatos cu albine si sa Dea Domnul sa iti curga mierea din el si pe urdinis dar si pe sus pe la podisor ....atat de multa sa produca albinele care-l populeaza .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori