Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pagina lui Jonny_it :)

Mesajde Cristian IONITA » 28 Mar 2013, 10:58

jonny_it scrie:
Albinel scrie:"Multumesc. Acum 2 zile am trecut prin Snagov. "

sa-ti fie rusine daca se intampla si a doua oara ..fara sa ma apelezi ..0722824399.. ;)

Prin mai posibil sa plec iar catre nord si plec din Bucuresti. Peste 2 saptamani posibil sa "vizitez" Rusia dar inca nu stiu sigur daca tot din Bucuresti o sa plec. Tinem legatura si daca ajung prin zona bem o cafea. Eu fac cinste sa fie clar! :lol:

daca e vorba de cafea moca ma bag si eu
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 28 Mar 2013, 18:58

Cristian IONITA scrie:daca e vorba de cafea moca ma bag si eu

Poate facem toata treaba asta la un targ apicol ca sa nu ne plimbam prin tara doar ca sa bem o cafea. :)
Totusi daca exista doritori de cafea ma pot deplasa si daca nu este targ.
jonny_it

Mesajde Tudor20 » 28 Mar 2013, 19:09

Anunta din timp daca vrei sa o pui de un "targ" !!! Asi face tot posibilul sa nu lipsesc !!!
Tudor20

Mesajde jonny_it » 28 Mar 2013, 20:42

Tudor20 scrie:Anunta din timp daca vrei sa o pui de un "targ" !!! Asi face tot posibilul sa nu lipsesc !!!

Se rezolva! ;)
jonny_it

Mesajde rocco76 » 28 Mar 2013, 21:05

jonny_it scrie:Poate sa vina si dl Ioan Guist; promit sa imi dau 2 palme in fata tuturor daca vine. Vorbesc serios! :D

Jonny prietene ai grija ce-ti doresti
Dl Ioan Guist asa cum ne-a lasat impresia nu are palme de pianist sau vreun functionar oarecare de birou. sunt ceva mai batotorite de munca si cum dansul nu lucreaza decat la scara mare io zic ca daca intri in hora sa nu te astepti la mai putin de 4 sau 5 perechi de palme :lol: :lol: :lol:
rocco76

Mesajde Ioan Guist » 28 Mar 2013, 21:27

Apropos de palme.Nu mai lovesc cu palma de 30 de ani.Si nu mai lovesc cu pumnul ( de la o vreme te dor bratele de la umar in jos) de 10 ani.
Parul si maciuca e ....romaneasca.Una si ... liniste.Ramane in amintire muuuulta vreme.

Revin serios acuma.
Pasarile sunt datoare sa zboare.Important este ca noi sa nu le lasam sa-si faca cuib in capul nostru.
Personal nu am nimic cu pasarelele nimanui.Asta pana nu incearca sa-si "faca cuib" pe capul meu.Cand trece si-si face cuib pe ...familie, lucrurile se schimba radical.
Cine are familie stie ce vorbesc.Capul familiei devine ...un om prost.Da... PROST rau.

Mergem inainte.Ca inainte era mai rau. :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde jonny_it » 28 Mar 2013, 21:43

rocco76 scrie:Jonny prietene ai grija ce-ti doresti
Dl Ioan Guist asa cum ne-a lasat impresia nu are palme de pianist sau vreun functionar oarecare de birou. sunt ceva mai batotorite de munca si cum dansul nu lucreaza decat la scara mare io zic ca daca intri in hora sa nu te astepti la mai putin de 4 sau 5 perechi de palme :lol: :lol: :lol:

Am scris ca imi dau singur :lol:
jonny_it

Mesajde jonny_it » 28 Mar 2013, 22:08

Ioan Guist scrie:Apropos de palme.Nu mai lovesc cu palma de 30 de ani.Si nu mai lovesc cu pumnul ( de la o vreme te dor bratele de la umar in jos) de 10 ani.
Parul si maciuca e ....romaneasca.Una si ... liniste.Ramane in amintire muuuulta vreme.

Revin serios acuma.
Pasarile sunt datoare sa zboare.Important este ca noi sa nu le lasam sa-si faca cuib in capul nostru.
Personal nu am nimic cu pasarelele nimanui.Asta pana nu incearca sa-si "faca cuib" pe capul meu.Cand trece si-si face cuib pe ...familie, lucrurile se schimba radical.
Cine are familie stie ce vorbesc.Capul familiei devine ...un om prost.Da... PROST rau.

Nu stiu despre ce pasarale vorbesti dar cat timp nu umblam cu cioara vopsita totul o sa fie bine, de acolo a pleacat totul ;)
Trebuie sa ne iertam semenii, chiar daca unii vad pasarele... glumeam. :lol:

Ioan Guist scrie:Mergem inainte.Ca inainte era mai rau. :lol:

Calatoria conteaza, nu destinatia!

PS: Fara suparare dar in ceea ce va priveste nu prea am mai vazut nimic in legatura cu apicultura. Pe pagina personala bate vantul de luni/ani. Indemnatii pe altii sa spuna secrete si detalii(chiar astazi am citit pe forum) dar nu faceti acelasi lucru.
jonny_it

Mesajde Ioan Guist » 28 Mar 2013, 22:15

Indemn-am pe cei ce au ceva de spus sa posteze in pagini personale.Fiecare dintre noi am vedea, invata de acolo.O imagine face cat 1000 de cuvinte.
Paginea mea.Hmm,Ai dreptate.NU am mai ...postat pe acolo.Trebuie sa recuperez.Incerc vara asta ceva.Am avut de prezentat proiecte...pe termen lung si ...zic eu ca ar fi ...adanci...de durata.Clinciurile nu construiesc! Inchid omul si fiecare-si construieste un zid.Proiectele sunt pe tzeava.Cand va bubui, se va auzi.
Am pierdut (furate) 5 telefoane .Am pierdut-donat aparate de foto.Ce unelete foto am acum , nu pot sa descarc.Nu am cablu d edate, nu ma pricep cu IT-ul, ma ...codesc si mai bine citesc ceva.

Asta e.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde jonny_it » 02 Apr 2013, 00:24

Continuare tratamente ..
Fişiere ataşate
2013-04-01 14.36.03.jpg
jonny_it

Mesajde jonny_it » 04 Apr 2013, 14:05

Nu stiu cum este vremea pe la voi dar pe aici de 2 zile ploua. Albinele s-au cam strans in jurul puietului.
Astazi le-am mai dat cate o turta proteica(este ultima; nu mai am si nu mai fac altele anul acesta) chiar daca au destul de mult polen in rame. Cand vremea o sa permita trec la descapacit rame dupa diafragma.
Fişiere ataşate
4_mai_2013.jpg
jonny_it

Mesajde delorin I » 04 Apr 2013, 14:17

Ai inceput deja tratamentele? Eu ma gandesc sa mai astept si sa trec pe lichid dela Apifonda! Pe de alta parte cum naiba o sa bag varachet cand vor aduna miere de la pomi? Cred ca primavara asta a venit prea devreme sau eu nu m-am pregatit la timp...desi culmea e ca ma tot pregatesc dar am tot amanat vremea tratamentelor! Daca tu la Piatra faci....poate ca e vremea sa facem si noi cei de mai jos!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde jonny_it » 04 Apr 2013, 14:28

delorin I scrie:Ai inceput deja tratamentele?

Am facut deja 2 tratamente cu Varachet la primul au cazut cativa dar la al 2-lea foarte putini. Probabil tratamentele din toamna(facute in lipsa puietului) si-au cam facut efectul.
La o parte din familii al 2-lea tratament cu varachet l-am inlocuit cu benzile de varostop. Nu stiu deocamdata daca a fost cea mai buna idee. Va spun peste 1-2 luni :)
Parerea mea este ca tratamentele din primavara trebuiau facute de ceva vreme, inainte ca varroa sa fie pe puiet.
jonny_it

Mesajde delorin I » 04 Apr 2013, 15:17

Toti am facut in toamna ..adica asa cred...eu sigur! La lipsa de zbor pana de curand si la ploile de acum...nu a fost timp de bagat varachet..acum normal ca e puiet! Sa nu mai facem tratament?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde jonny_it » 04 Apr 2013, 18:07

delorin I scrie:Sa nu mai facem tratament?

Trebuie facut tratament. Chiar daca in toamna au fost facute corect tratamentele si nu sunt prea multi varroa eu intotdeauna fac cel putin un tratament si primavara. Daca nu faci primavara este mai complicat vara.
jonny_it

Mesajde lucky5strike » 07 Apr 2013, 23:37

Varrostopul e mai bun primavara, intr-adevar, e si cuibul mai compact, si parca au efect mai indelung, nefiind activitate in cuib asa mare.
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?