Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 04 Noi 2013, 12:36

popageorgian scrie:
Florin Dobre scrie:Sa traiesti mosule!
La ce folosesti gratia a III-a din grupul de 4...cea cu gaurele mici?

aia este gratie de transport

Georgica..Sa traiesti,nene am scris mai sus ce si cum!!! La transport inchizi urdinis siiii....BASTA-SPOR!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Florin Dobre » 04 Noi 2013, 12:45

Multumesc!
Am banuit ca asta e. N-am vrut sa raman doar c-o banuiala. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde apivasmob » 05 Noi 2013, 19:13

Gica,
L-am scuturat a 5 oara si l-am last pe 4 rame goale pana maine cand am sa-i pun o rama cu miere necapacita si il las asa pana saptamana viitoare(marti) cand il suctur in fata si ain locul ramelor goale le pun rame cu miere iar cand se linistesc i-au cate o rama si pun in fiecare roi pe patru rame (stropind cu poslete si gazda si musafirii) cu diafragma de ziar.
Cand vii acasa?
Nimeni nu este perfect
apivasmob

Mesajde gica.mosu » 05 Noi 2013, 19:21

Ai rabdare sa se raceasca -sub 10* si unificareeee dupa 5 scuturari(probamil distanta prea mica) ce sa-i mai faci....Intaresti alt fam...SPOR!!!!
LE...VIN dupa 13 nov....
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde kamy » 05 Noi 2013, 22:32

mosiule ,lasa stupii si tine apa calda pe cand vin si io!
kamy

Mesajde gica.mosu » 06 Noi 2013, 10:21

Daaa,Mai repidi ca se termina feteasca....Mai ales ca diseara o facem lataaa,ii iau din par sotei -58 de primaveri!!!!!
gica.mosu

Mesajde kamy » 07 Noi 2013, 08:37

gica.mosu scrie:Daaa,Mai repidi ca se termina feteasca....Mai ales ca diseara o facem lataaa,ii iau din par sotei -58 de primaveri!!!!!

Mosiule lamulti ani la tat familionu da azi merg in baie daca gat mai repede vin si la oradea daca nu mane!
kamy

Mesajde Closcutz » 07 Noi 2013, 19:20

Dle Gica eu am cetit ca nu-i prea bine pt simtamantul domnisoarelor sa le cari in remorca cu o singura axa. Nu li se amesteca gandurile pe hartoapele patriei? Eu la mine in Master bag 4 pe latime a cate 6 randuri fara cat pe nivel. Acum fiecare face cum il duce mintea. ;)
Closcutz

Mesajde State » 07 Noi 2013, 19:35

Closcutz scrie: Acum fiecare face cum il duce mintea. ;)

Daca citeai semnatura mosului , te abtineai de la partea asta. ;) Daca ziceai "fiecare cu ce are" era alta treaba.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Closcutz » 07 Noi 2013, 22:20

Am luat camioneta dupa ce in 2012 am pierdut cea mai buna familie a mea transortand stupii la floarea soarelui cu o ditamai remorca tip vagon (ia cam 15 t de grau); remorca asta avea o mare hiba: in spate oblonul era fractionat in doua si puteai deschide ori partea de sus ori partea de jos. Verticalii cu cat nu incapeau ca cei fara cat si ca orizontalii pe partea de jos si au trebuit trecuti peste axul de la jumatatea oblonului cam la 1,7 m inaltime. Operatiunea a decurs foarte greu si familia cea mai buna efectiv s-a topit,s-a oparit puietul, n-am mai putut salva aproape nimic.
Anul asta am facut constatarea ca v 12 r nu-i pentru mine ca nu incap decat asa cum v-am povestit dvs( nu altora care cauta subintelesuri si nici nu stiu de discutie si nici macar nu-i intereseaza problema).
Closcutz

Mesajde kamy » 07 Noi 2013, 23:17

Mosiule,poti sa tii albinele si-n cepoaia de tochitura,daca ti se potriveste simte-te liber chiar daca toti ceilalti sant de-alde gica contra!
kamy

Mesajde gica.mosu » 08 Noi 2013, 10:51

Closcutz scrie:Am luat camioneta dupa ce in 2012 am pierdut cea mai buna familie a mea transortand stupii la floarea soarelui cu o ditamai remorca tip vagon (ia cam 15 t de grau); remorca asta avea o mare hiba: in spate oblonul era fractionat in doua si puteai deschide ori partea de sus ori partea de jos. Verticalii cu cat nu incapeau ca cei fara cat si ca orizontalii pe partea de jos si au trebuit trecuti peste axul de la jumatatea oblonului cam la 1,7 m inaltime. Operatiunea a decurs foarte greu si familia cea mai buna efectiv s-a topit,s-a oparit puietul, n-am mai putut salva aproape nimic.
Anul asta am facut constatarea ca v 12 r nu-i pentru mine ca nu incap decat asa cum v-am povestit dvs( nu altora care cauta subintelesuri si nici nu stiu de discutie si nici macar nu-i intereseaza problema).

Da am inteles ce si cum faceti....si eu tot cu ac problema am avut(dif marimi de stupi10-11-12r cu cat marimi diferite) la transport si de aceia v-am facut"dedicatia"dar si pt altii....Nu stiu daca cu o axa s-au cu doua "fetele"o duc mai bine daca drumul e naspa...Platforma are 165/280 cm,are arcuri din foi si cum am spus incap 15 st de 12r cu cat 1/2 pe rind,iar pe margini(toate laturile)are sudat niste cirlige prin care trece funia sau se prind chingi
P.S-Nu oblig pe nimeni sa faca ca mine,face fiecare ce si cum crede ca-i mai bine...SPOR!!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 17 Noi 2013, 10:20

O dedicatie pt D-om primarele...Paul,iata ce rame are mosu in stupi si cum fac eu impachetarea...finalaaaa :!:
Fişiere ataşate
poze felix 047.JPG
poze felix 049.JPG
gica.mosu

Mesajde paul » 17 Noi 2013, 10:35

Mosuleee ... de unde-ai scos-o pe asta cu ... primarele ??? :lol: Eu sunt un biet ... amarastean ! :o
Nene Gica ... EXCEPTIONAL CE SE VEDE IN POZA DE MAI SUS :!:
Da' nu ti-e frica ca in asemenea rame n-or sa aiba albinele unde sa-si formeze ghemul ??? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde gica.mosu » 17 Noi 2013, 10:41

paul scrie:Mosuleee ... de unde-ai scos-o pe asta cu ... primarele ??? :lol: Eu sunt un biet ... amarastean ! :o
Nene Gica ... EXCEPTIONAL CE SE VEDE IN POZA DE MAI SUS :!:
Da' nu ti-e frica ca in asemenea rame n-or sa aiba albinele unde sa-si formeze ghemul ??? :lol:

NUUUUUU,Sa traiti :!: Am cite doua, marginaseleee....In rest si-si...!!!!
gica.mosu

Mesajde dicu.ion57 » 17 Noi 2013, 10:53

gica.mosu scrie:O dedicatie pt D-om primarele...Paul,iata ce rame are mosu in stupi si cum fac eu impachetarea...finalaaaa :!:

Asa da ,se vede experienta.
dicu.ion57

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?