de modigliani » 16 Sep 2014, 21:16
Sunt in crize ....... Pe langa forumul asta ma cert cu niscaiva ******* de pe forumurile de barcagii si de pescari . Disputele se lasa cu strigaturi , cu banari - inclusiv eu - , cu mascari si cu alte alea .
Cu niscaiva vreme-n urma am bulit un telefon , cu tot cu cartela , ocazie cu care am pierdut si fo mie doua sute de numere din agenda . Odata cu astea si pe-al lui Bals ......
In plin iures cu "plutitorii" mei imi suna telefonul . Numar necunoscut ....... Raspund in spume :
- DA !!!!!!
- Salut .
- Noroc . Cu cine vorbesc ?
- Nu conteaza !
- Cum , mah ? Bai , ........ du-te dracu' , cu cine vorbesc ???
- N-auzi , domle , ca nu conteaza ?
- Bai bulangiule , iti inchid !!! Cu cine vorbesc ???
- N-are importanta .
Evident .... ii inchid in spume , convins fiind ca-i vreun agarici parat de barcagiu sau de pescar de incearca sa se lamureasca cu mine direct prin telefon !
Urmeaza fo sase-sapte apeluri de pe acelasi numar pe care le-am respins sistematic . La capatul acestui tir de apeluri vine si-un SMS sugubat :
" - Bai , sunt Bals ! Te-am facut , nu-i asa ?
Evident , am sunat imediat la respectivul numar si n-am auzit decat pe Bals pierzandu-se cu vocea printre milioanele de decibeli ale unei formatii ce-i faceau seara aniversarii cat mai frumoasa !
Mare lucru n-am reusit sa ne intelegem . Decat ca respectul este reciproc , ca nush ce dedicatie imi transmitea el live prin intermediul lautarilor , si ca vrea neaparat sa-i stau in dreapta pe 1 Noiembrie la adunarea de la Craiova .....
Concluziile tin de intimitatea discutiei .
Cert este ca iata , inca un OM gasit pe NET-ul asta mare ccu care impartim acelasi respect neconditionat !
Bai Bals , .... inca odata LA MULTI ANI , fratioare ! ( atata doar , schimba formatia , ca au bulite membranele de la difuzoarele boxelor ! )