jiji scrie:salut la pescari se zice ca are balta peste acum , la apicultori nu stiu cum se zice dar sa dai un filmulet si ucoment si la extractie
ionut vlv scrie:
cea mai tare filmare facuta la stupi.bai fratilor sunteti bestiali.sa cereti brevet pentru inventie si va mai dau eu o idee:macaraua folosita in recunoastere,te scuteste de cel putin 5km de mers prin noroaie.
FlorinI scrie:pupemea a scris:
2010
Rapita
Cantare bune
Scoatem imediat cum ajungem la salcam.Nu se poate mai repede din motive de umiditate.
TAREEEEEE
ultra misto filmarea
intrebare..
in botul masinii cu macaraua, cam in partea dreapta a filmarii, ce erau niste chestiimari pe un trailer si pe jos... sunt stupi?
ambalati la pachete mai mici de cate 6,7 buc?
poti pune cateva poze?
cati stupi ati fost in zona si cam ce suprafata de rapita?
cam cate ha revine al un stup de cca 8 rame?
nicus scrie:Asta nu am inteles eu la mata
Cum ii poti muta asa?
nicus scrie:
ma refer la temperatura care se formeaza in ei??
adi hodis scrie:Are sita pe toata suprafatza fundurilor la lazi ... si mi se pare ca si deasupra ramelor ( asta pt. cazul tramnsportului in perioade caniculare ... lasa neacoperita si sita de deasupra ramelor ).
adi hodis scrie:Nicus ... CHIAR AM VRUT SA TE INTREB DE AERISIREA LA STUPII TAI ... ca am vazut in poza cu cumnatu-tau ... gaurile de la marginea capacului, mi se pare cam mica aerisirea aceea.
Dar peste rame, este sita si cat de mare ???
jiji scrie:salut dle pupemea ce stupi folositi ce cuib si cu ce magazie?
marinciocan scrie:cantarul cat mai arata?merge bine culesul la rapita?
nicus scrie:adi hodis a scris:
Nicus ... CHIAR AM VRUT SA TE INTREB DE AERISIREA LA STUPII TAI ... ca am vazut in poza cu cumnatu-tau ... gaurile de la marginea capacului, mi se pare cam mica aerisirea aceea.
Dar peste rame, este sita si cat de mare ???
Mah ai dreptate cutiile alea le am cumparat prin 2000 si nu s
chair de cursa lunga...dar au ceva site..
Ce am luat mai nou s ok totusi nu ma gandesc sa i transport full de miere..
Cei care au site si sus si jos ei pot??
ok acum am vazut si raspunsul lui pupe
inseamna ca se poate...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori