Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: APICULTURA-NOUA MEA PASIUNE

Mesajde joohny » 14 Feb 2014, 18:35

Va salut.Astazi m-am uitat la citiva stupi si am vazut ceva mucegai inspre urdinis sus intre rame si scaunul ramelor.Sibarul era deschis 50%.Nu inteleg de ce am mucegai acolo.Intr-un final am scos sibarele complet.Probabil din cauza cetii.De vre-o saptamina tot in ceata o tine ,probabil acesta este motivul.Astept acum sa vad ce se intimpla fara sibare.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 14 Feb 2014, 18:38

sakala scrie:sa speram ca saptamana asta vom avea zbor si se vor termina grijile
;)

Va salut .Si eu speram insa cam slabe sperante.De vre-o saptamina numai ceata este in zona mea(Lunca Prutului).Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 18 Feb 2014, 17:21

Va salut.Astazi 9 grade la umbra.Zbor de curatire mai deloc cu exceptia a citeva albine la citiva stupi,la altii nimic.Am fortat un stup pt. zbor de curatire care am avut ceva albina moarta(am scris mai sus) insa nu a facut un zbor multumitor .Mai astept zilele de miine,poimine poate va bate razele soarelui si pe strada mea. :D .Zbor de curatire nu am avut din noiembrie. :mrgreen: .Sanatate.
joohny

Mesajde ignatov andrei » 18 Feb 2014, 17:27

joohny scrie:Va salut.Astazi 9 grade la umbra.Zbor de curatire mai deloc cu exceptia a citeva albine la citiva stupi,la altii nimic.Am fortat un stup pt. zbor de curatire care am avut ceva albina moarta(am scris mai sus) insa nu a facut un zbor multumitor .Mai astept zilele de miine,poimine poate va bate razele soarelui si pe strada mea. :D .Zbor de curatire nu am avut din noiembrieSanatate.

Zi si matale, la tot romanu': ai vazut ceva cacaceala???
Poate nu au nevoie...
ignatov andrei

Mesajde joohny » 18 Feb 2014, 17:47

ignatov andrei scrie:
Zi si matale, la tot romanu': ai vazut ceva cacaceala???
Poate nu au nevoie...

Va salut.DA,Da,Da,multa cicaceala.M-am uitat in cuib ,are matca ,are putin puiet capacit,are ceva puiet larvar,am vazut ceva miere cristalizata(insa nu pot sa-mi dau seama din ce cauza este).Din 5 rame cred ca acum au ramas cam pe 3 rame.Totusi le-am lasat tot pe 5 rame insa a-5-a rama am descapacit-o pe-o parte +ca au punguta cu miere deasupra ramelor.Va salut d-le Andrei.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 19 Feb 2014, 17:21

Va salut.Multa cicaciala insa nu am vazut nimic pe rame.Astazi se anuntase undeva la 10 grade pe-aici.Ghinion,temp. max. 6 grade +vint.Inca o zi de sperante pt. un zbor de curatire .Sperante spulberate.Vedem miine ce va fi. Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 22 Feb 2014, 19:00

Va salut.Astazi 10-11 grade la umbra.Zbor de curatire pe-ici colo cite 10-20 albine.Mai asteptam o alta zi.Nu cred ca am specie de prin Africa sa iasa la zbor de curatire pe la 15-20 grade. :D .Asta e,sanatosi sa fim si noi si ele.Sanatate.
joohny

Mesajde coacaza » 22 Feb 2014, 22:06

Nici la mine nu au iesit la zbor.
coacaza

Mesajde joohny » 03 Mar 2014, 17:05

Va salut.Vreme naspa,inorat si ploua de citeva zile.Fiind prima luna de primavara astept o zi calduroasa cu soare pt. un zbor de curatire.Dupa meteo sint sanse saptamina aceasta.O sa va tin la curent.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 04 Mar 2014, 15:58

Va salut.Cu pasi marunti se apropie primavara si prin zona mea..Am niste narcise si ceva lalele in gradina si sint cam de 10-15 cm inaltime.Deci banuiesc ca in urmatoatele 7-14 zile se va ajunge la temp. de peste 10 grade .Mai asteptam,mult a fost putin mai este. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde IonutMioveni » 04 Mar 2014, 16:44

Johny oricum cresterea vegetativa la lalele se realizeaza undeva in jurul a 13 gr. Celsius, iar inflorirea se realizeaza dupa cateva zile cu +20 si cateva grade Celsius....deci primara vine incet si sigur in zona ta. La mine lalelele au pana in 12 cm , deci sunt cu putin in urma alor tale :D
In concluzie:
Sa vinaaaa primavaraaaaa!!! :lol:
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde joohny » 04 Mar 2014, 22:47

IonutMioveni scrie:Sa vinaaaa primavaraaaaa!!! :lol:

Va salut.Da,da,da.Sa vina primavara insa totusi la timpul ei,deoarece miine poimine sa nu ma pomenesc si cu schimbarea anotimpurilor. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 05 Mar 2014, 17:02

Va salut.Ce e si cu prognoza meteo asta.Aseara la TVR 1 amunta : la Galati 12 grade ,la Iasi 10 grade ,eu fiind cam la jumatatea distantei fac o medie =>11 grade.Bucurie mare pe mine ca o sa-mi vad albinele la un zbor de curatire.Azi dimineata ploua,la prinz 4 grade ,la 15,30 a mai urcat un grad,5 grade.Asta este ,nu putem sa ne punem contra naturei.Totusi mergem inainte ,poate in zilele urmatoare.Oricum mult a fost putin mai este pina la mult asteptata primavare,si de mine insa mai ales de albine. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 07 Mar 2014, 11:38

Va salut.Ploua,ploua si iarasi ploua.Cantitatea de apa cazuta in ultimele zile ajunge la 40-50 l/mp.Si inca pamintul mai are nevoie de apa in Lunca Prutului.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 08 Mar 2014, 11:24

Va salut.Cu ocazia zilei de ,,8 MARTIE",ofer cite un trandafir rosu tuturor doamnelor si domnisoarelor.Tot cu aceasta ocazie le doresc multa sanatate ,multe bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 09 Mar 2014, 09:18

Va salut.Astazi fiind ziua barbatilor,deci si ziua mea vreau sa servesc virtual cu toti stuparii de pe acest forum cite un pahar cu vin pt. a mai uita de cele rele si pt. a spera in cele ce vor veni o sa fie mai bune.Noroc,sanatate si sa fiti sanatosi.Sper daca am luat-o asa de dimineata sa nu ma chilesc pina diseara. :D .Sanatate.
joohny

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?