Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Un viitor stupar

Mesajde clucian » 09 Apr 2011, 16:23

Un viitor stupar, mai nou apicultura una din pasiunile mele

Sunt nou pe aici.
Am 28 de ani
Liceul si facultatea facute in Bucuresti
Lucrez in domeniul IT (Adminstrator retele si servere)

Nu am stupina dar vrau sa incep sa intretin albine.
De curand avem o casa la curte in judetul Constanta si as vrea sa imi tin niste stupi pe acolo.
Zona zic eu este melifera, padure tanara de salcam, zona de dealuri, frecvent culturi de rapita pe acolo, De ce nu ???

Vreau sa fiu doar stationar. (asa zic acum poate am ideei dupa)

Tot cautand pe net am dar de acest forum. Am gasit multe informatii utile pe aici.

P.S. Am prins curaj sa ma bag in domeniul un coleg informatician de-al meu aldelean are stupina, si am zis daca am okazie de ce sa nu ma bag si eu.
http://clucian.sunphoto.ro | Am cerut toate lucrurile care ma puteau face fericit, Dar mi s-a daruit viata, ca sa ma pot bucura de toate.
clucian

Re: Un viitor stupar

Mesajde delorin I » 20 Iun 2013, 20:46

Asteptam si alte detalii ...Si poze despre culturile tale de Paulownia din care cu multa marimimie ne-ai dat si noua! Si nu doar! O sa incerc sa pun aici fotografii cu arborii pe care mi-ai daruit! Pana la urma aici este locul lor!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde nelutzu-api-cool » 21 Iun 2013, 12:25

Bine ai venit Lucian, si mult succes iti doresc.. :) si asteptam primele poze din stupina.. ;)
Vreau ca tot omul să priceapă
Această diferenţă mare:
Albina moare când înţeapă
Iar el, de nu înţeapă, moare!

http://nelutuapicool.sunphoto.ro
nelutzu-api-cool

Mesajde delorin I » 21 Iun 2013, 13:36

Chiar daca a venit in 20011 si este un forumist extrem de activ- in mod special pe baza melifera, de ce nu - sa-i spunem bun venit acum in 2013 si sa asteptam fotografiile lui din stupina! :D [urlnew=][/urlnew]
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?