- 3.png (31.7 KiB) Vizualizat de 5845 ori
Inca una
Vasile_Bucovineanu scrie:Ma aflu intradevar intr-o zona de deal fara culturi anuale. Ceva culturi sunt cam la 3km, dar suprafete mici si la care nu sunt folosite chimicale. E si asta o explicatie a faptului ca familiile se dezvolta asa cum se vede. Nu am facut niciodata pastoral, unele familii sunt de peste 40 de ani in acelasi loc si nu au roit niciodata.
Vasile_Bucovineanu scrie:Ma aflu intradevar intr-o zona de deal fara culturi anuale. Ceva culturi sunt cam la 3km, dar suprafete mici si la care nu sunt folosite chimicale. E si asta o explicatie a faptului ca familiile se dezvolta asa cum se vede. Nu am facut niciodata pastoral, unele familii sunt de peste 40 de ani in acelasi loc si nu au roit niciodata.
jonny_it scrie:Vasile_Bucovineanu scrie:Ma aflu intradevar intr-o zona de deal fara culturi anuale. Ceva culturi sunt cam la 3km, dar suprafete mici si la care nu sunt folosite chimicale. E si asta o explicatie a faptului ca familiile se dezvolta asa cum se vede. Nu am facut niciodata pastoral, unele familii sunt de peste 40 de ani in acelasi loc si nu au roit niciodata.
Cartof? Apar scaieti dupa ce se usuca?
Vasile_Bucovineanu scrie:jonny_it scrie:Vasile_Bucovineanu scrie:Ma aflu intradevar intr-o zona de deal fara culturi anuale. Ceva culturi sunt cam la 3km, dar suprafete mici si la care nu sunt folosite chimicale. E si asta o explicatie a faptului ca familiile se dezvolta asa cum se vede. Nu am facut niciodata pastoral, unele familii sunt de peste 40 de ani in acelasi loc si nu au roit niciodata.
Cartof? Apar scaieti dupa ce se usuca?
Cartofi se cultiva pe suprafete mici la distanta de stupina. Cei care cultiva o fac numai pentru consum propriu. Nu inteleg despre ce scaieti e intrebarea.
jonny_it scrie:.......
Eu am multe culturi de cartofi unde am albinele la munte. Dupa ce se usuca toti cartofii apar ........ Este plin de albine prin ei timp de 1 luna si ceva si se vede si in caturi.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori