Shrek scrie:Uite asa mai aflu și eu cine de pe aici are rude în fabrica de cartoane din I Salonta! Nu înțelegeam de ce nu ma la înăuntru fără bocanci " antistrivire"! M-a băgat pe teva domnu' Balian!

Shrek scrie:Uite asa mai aflu și eu cine de pe aici are rude în fabrica de cartoane din I Salonta! Nu înțelegeam de ce nu ma la înăuntru fără bocanci " antistrivire"! M-a băgat pe teva domnu' Balian!
Shrek scrie:Uite asa mai aflu și eu cine de pe aici are rude în fabrica de cartoane din Salonta! Nu înțelegeam de ce nu ma la înăuntru fără bocanci " antistrivire"! M-a băgat pe teva domnu' Balian!
Shrek scrie:După ce am dat restart la viata, trec des prin zona! Traversez Transilvania și apoi cam toate orașele din vestul tarii! De câte ori trec prin Salonta, caut nr. de telefon al lui domnu' Balian, dar ma iau cu treaba și uit sa-l caut. Poate intr-o zi!
La fabrica de cartoane, era sa nu ma lase sa întru ca nu aveam ...papuci de tabla! Dar m-am rugat frumos și am întrat. Și totuși, vorbesc românește, chiar foarte bine, chiar dacă este Salonta!
cristi_vidican scrie:Shrek scrie:După ce am dat restart la viata, trec des prin zona! Traversez Transilvania și apoi cam toate orașele din vestul tarii! De câte ori trec prin Salonta, caut nr. de telefon al lui domnu' Balian, dar ma iau cu treaba și uit sa-l caut. Poate intr-o zi!
La fabrica de cartoane, era sa nu ma lase sa întru ca nu aveam ...papuci de tabla! Dar m-am rugat frumos și am întrat. Și totuși, vorbesc românește, chiar foarte bine, chiar dacă este Salonta!
Dacă treci prin Salonta, pe ruga Arad-Oradea, sigur treci pe lângă Balian. Dacă treci între 5 și 6 dimineața îl găsești la Moară. După aceea mai sigur la stupi.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori