Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Distantiere rame

Mesajde stefanos22 » 02 Feb 2014, 22:04

Daca vrei sa pui distantiere din acelea , inseamna ca nu ai ramele facute; de ce nu le faci de 27mm?
stefanos22

Mesajde csaa » 02 Feb 2014, 22:23

Aceste distantiere se pot folosii si la ramele din magazie? Ma gandesc ca daca ar creste un pic mai mult fagurii voi putea folosi cutitul pentru a descapaci.
csaa

Mesajde stefanos22 » 02 Feb 2014, 22:44

De mers merge , sau , daca nu ai de umblat cu caturile in pastoral poti sa nu mai pui nici un fel de distantiere , sa faci un pieptene din acela ca Dan Margarit ( http://www.youtube.com/watch?v=fslW3Nvae_E )
stefanos22

Mesajde SummerCat » 03 Feb 2014, 00:45

stefanos22 scrie:Daca vrei sa pui distantiere din acelea, inseamna ca nu ai ramele facute; de ce nu le faci de 27mm?

Nu le fac eu, o sa le mai cumpar o vreme..
Mai am rame de anul trecut, rame cu hofman de la domnul L.Avram. Fix 25 au (leatul superior), ca la STAS.
Au fost rame bune. Dar vreau sa mai schimb formatul.

Vreau sa pot folosi noile rame, laolalta cu cele vechi, am eu ceva in minte, in fine.
Trec la targul de la Slobozia pe 5 pentru cumparaturi. Vad eu ce-oi gasi acolo, dar macar sa stiu exact ce voiesc..

Apropo astea de 27 au vreun STAS pe undeva sa-l studiez si eu? Mersi!
Viata fara belele, numai lapte si miere !
SummerCat

Mesajde catalin.profiri » 12 Oct 2014, 00:48

Nu ati mai scris de mult pe topicul asta.
up?
cum as putea imbina eficient rama de 1/2 fara hofmann cu distantierii metalici astfel incat sa nu toc albina?
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Anterior

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE