Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Utilaje tamplarie lemn

Mesajde Adi Hodis » 07 Dec 2012, 22:33

jenica67 scrie:Ia-ti un circular de mana si pune-l sub o masa de pal si faci suficiente cu el pana ai 50 de stupi. Nu poti sa il opresti cu nici o scandura, daca are 1200 W. Eu am un Stil si am taiat si grosime de 105 de mm cu el.

Hmmm ... eu al opresc cu un leatz !. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde delorin I » 07 Dec 2012, 23:19

Am gasit la HOrnbach o masa multi-functionala..pe care se poate lucra cu circular de mana ....freza, si pendular. Costa 6 MILIOANE...deci CU VREO 15 TEORETIC M-AM SCOS! Rigle, separatoare..etc...am un lapsus momentan am uitat cum se numeste! E pe you tube oricum! DAR CAND AM VAZUT ACELE JUCARII CU LIFT..:)) pe care orice ageamiu asa ca mine poate face arta...DEJA A INCEPUT DILEMA!

Intre timp mi-am adus aminte cum se cheama...priviti reclama...dar cum fac eu cu ea taieri de un cm sau 2 ? Daca pun un circular de mana? Doar sa fc o sanie sau ceva de genul asta!

http://www.youtube.com/watch?v=VYCt1kxcryY
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde jenica67 » 07 Dec 2012, 23:45

Adi Hodis ce circular ai tu ? Eu am Skill Saw uitel la masa mea : Apropo am mai prins si eu cate o scandura cas, dar ma sbuciumat de am crezut ca ma rupe, dar am conducere si pentru transversal. Apropo si cum mi-am facut stupii din ambalaje, am taiat si cuie cu el din greseala. Acum mi-am facut role de teflon si vreau sa imi fac altul, unde o parte de masa, sa culiseze pe cornier, sa am conducere si mai buna.
Fişiere ataşate
Utilajul.jpg
Ultima oară modificat de jenica67 pe 07 Dec 2012, 23:50, modificat 1 dată în total.
jenica67

Mesajde ovidiu_78 » 07 Dec 2012, 23:50

delorin I scrie:Intre timp mi-am adus aminte cum se cheama...priviti reclama...dar cum fac eu cu ea taieri de un cm sau 2 ? Daca pun un circular de mana? Doar sa fc o sanie sau ceva de genul asta!

http://www.youtube.com/watch?v=VYCt1kxcryY

Pai si la circularul de mana ai reglaj de adancime...
Eu am exact acea bucata din metal de la Wolfcraft,pe care vine circularul sau freza,sau pendularul,plus suruburile pt fixare,le-am luat din spania,dar nu am folosit-o inca niciodata
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde sakala » 07 Dec 2012, 23:52

[quote="jiji"]sakala tu cu cat ai luat scandura

am luat cu 500ron mc de scandura de brad de 3 cm grosime
si despre abricul rusesc nu zice nimeni nimik? are cineva la folosit la confectionat stupi?
sakala

Mesajde Adi Hodis » 08 Dec 2012, 00:50

jenica67 scrie:Adi Hodis ce circular ai tu ? ...

Nu asta e important ... referirea mea ( nescrisa ce-i drept ) era la modul de lucru neadecvat.
Si da, nu se opreste daca se lucreaza adecvat.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde delorin I » 08 Dec 2012, 00:57

ovidiu_78 scrie:
Pai si la circularul de mana ai reglaj de adancime...
Eu am exact acea bucata din metal de la Wolfcraft,pe care vine circularul sau freza,sau pendularul,plus suruburile pt fixare,le-am luat din spania,dar nu am folosit-o inca niciodata

NU stiam asta ...daca si cel de mana poate fi reglat ar fi minunat..ar ramane doar problema grosimii:) Bucatade metal este masa Wolcraft sau un accesoriu ? Au cei de la acesta fima...zeci de bucati de tabla...absolut exceptionale!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde soricul » 08 Dec 2012, 01:57

Bucata de metal este masa Wolcraft sau un accesoriu ? Au cei de la acesta fima...zeci de bucati de tabla...absolut exceptionale![/quote]

Si unde putem gasi la noi asa ceva?
soricul

Mesajde ovidiu_78 » 08 Dec 2012, 08:48

E doar bucata aceea pe care vine atasat scula electrica,nu masa completa,se vede in videoclip cind se rabateaza lateral,acea placa de metal o am eu,si suruburile de prindere,am cumparat-o ca sa o adaptez la un banc de lucru de-al meu dar in final am renuntat
Am luat-o de aici
www.comercialpazos.com,undeva la 30-35 euro a fost totul,adica platoul plus suruburile

La noi in romania Woflcraft are reprezentanta la brasov parca,trebuie sa sunati si sa intrebati acolo

Numai bine
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 08 Dec 2012, 14:20

Uite aici si poti sa iti faci o idee

http://youtu.be/SiEZbUyDzJU
ovidiu_78

Mesajde soricul » 08 Dec 2012, 19:33

ovidiu_78 scrie:Uite aici si poti sa iti faci o idee

http://youtu.be/SiEZbUyDzJU

Am gasit.Multumesc.
Uitati aici:
http://www.clickshop.ro/alte-unelte/ban ... _shopmania
soricul

Mesajde iunicu » 10 Dec 2012, 01:39

Eu mi-am facut singur un circular.

Imagine

Imagine

Imagine
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde kamy » 10 Dec 2012, 07:50

jenica67 scrie:Ia-ti un circular de mana si pune-l sub o masa de pal si faci suficiente cu el pana ai 50 de stupi. Nu poti sa il opresti cu nici o scandura, daca are 1200 W. Eu am un Stil si am taiat si grosime de 105 de mm cu el.

am avut si io circular de mana din baumax tot de 1200w,da daca era o musca pe scandura se cam oprea!sant de principiul lucrurilor facute chiar din topor da sanatoase!
kamy

Mesajde delorin I » 10 Dec 2012, 12:39

SaluT! revin cu pozele cu acel abruicht pe care l-am gasit de vanzare la 1800Ron! Astept parerile voastre!
Fişiere ataşate
P1040565.jpg
P1040564.jpg

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde jiji » 10 Dec 2012, 12:48

io nu cred ca face 1800
jiji

Mesajde delorin I » 10 Dec 2012, 12:53

Ce parere aveti? L-am desfacut pe bucati, am pus si maniopera...si tot mi se pare cam piperat! PLus ca e artizanal..cu 2200Ron as putea sa mi cumpar ceva si de grosime si abricht de la Hornbach!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE