teinegru64 scrie:Balian scrie:Folosesc de câțiva ani foițe de plastic ceruit în rame de lemn. Am observat că contează
foarte mult ceara cu care se dă pe suprafața foițelor. În anii trecuți am dat cu ceara ce
am topit din rame vechi. Erau luați în lucru mai greu decât foițele din ceară. În acest
an am dat cu ceara topită din ramele de clădit. Aproape albă. Sunt luate mai repede
în construite și ouate decât cele din ceară. Bineînțeles depinde și de calitatea foițelor
de ceară.
Ce treaba are sula cu prefectura.Il stie cineva pe Balian? Dati pe privat. Scuze.Foitele de ceara sunt la sto' ori din greseala?
Ghinion ...ai dat peste unu care isi face singur faguri .Fara multe filtre.
Eu n-am dat deloc cu ceara pe plastic. M-am gandit ca naiba...ori ceara...ori plastic. Cu jumatati de masura...ceea ce cred eu ca se da prin strainatate pentru a fi luate repede in crestere o fi vreo solutie parafinata, ori zeama de miere. Sa aibe miros si sa fie luate repede. CU plastic curat merge, da' trebe familia puternica. Sa vezi oul ala lucios pe fundul celulei negre de plastic, ti-e mai mare dragul