Ioan Guist scrie:Trantorul@ scrie:Trantorul@ scrie:
Si daca tot is pe aici as vrea sa stiu de la un detinator de poliuretan de minim 10 ani (in cazul in care sunt) daca se coc (sfarama /depreciaza... imi scapa alt termen acum ) daca sunt tinuti in soare.
Nimeni, nimic ?
Am nuclei din polistiren de 9-10 ani.Erau SH cand au ajuns la mine.Afara de cei pe care i-am calcat cu camionul sau cu altceva nu au probleme.
Vopseaua trebuie pentru estetic inoita cand si cand ca si la cei de lemn.
peterneamt scrie:Visul meu este să iernez toate familiile de albine în stupi de poliuretan . Să creez nucleele şi roii pentru reproducţie în poliuretan sau polistiren extrudat şi tot în ele să iernez mătcile de rezervă . În aprilie să mut familiile ce pleacă în pastoral în stupi de lemn iar toamna să-i transvazez din nou în poliuretan.........cei ce rămân pe vetrele de iernare vor sta toată vara în stupii de poliuretan.
Să am caturile de recoltă numai cu faguri de plastic. Să........
ps. Visul meu e realizat doar 25 % !![]()
Radoi Razvan scrie: Oare daca fac blocul de udinis din lemn de 3cm se mai apuca albina sa roada polistirenul de deasupra din corp? Si as ruga pe cei care au facut sau au cumparat astfel de stupi sa posteze din experientele lor cu ei. Mi-ar prinde bine si as ramane recunoscator! Cu respect!
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori